Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1188 / 5 / 0
Też się czaję na Choligrip, ale trochę drogi ten syropek. :(
Uwaga! Użytkownik Krolik1993 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 659 / 2 / 0
Ostatnio zrobiłem mix koda + kot i.v. część pewnie widziała gdzieś w knajpie opis ,ale w tym temacie nie pisałem . Jak na razie najlepszy mix z kodą jaki próbowałem :
http://talk.hyperreal.info/kodeina-knaj ... l#p1460229
  • 15 / 1 / 0
A Sulpiryd może wywołac jakieś niepożądane skutki z kodą? Nie chcę powtórki z Risperonem, kiedy na następny dzień byłam półmartwa. Sulpiryd biorę w celach leczniczych, jedynie 50mg rano, a chciałabym dzisiaj przygrzac wieczorem.
  • 1358 / 23 / 0
Jak wam miksuje się klon z kodeiną? U mnie zawsze dawka 1-2 mg przy tolerancji na poziomie 2-4 mg na klona i przy 600 mg kodeiny, która jest w miarę dobrą dawką, gdy nie jest kapryśna, to spłyca całkowicie działanie opioidu, nawet gdyby była podawana po godzinie od zażycia kody. Czy warto by było zatem wrzucić może 0,5 mg i liczyć na jakiekolwiek przyjemne efekty?
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 659 / 2 / 0
koda jest dość delikatna jeśli chodzi czy to mj czy alko , DXM itp, właśnie łatwo sobie zjebać wejście. Dlatego jeśli już robię kodę to przed staram się nic nie wrzucać żeby cieszyć się 100% wejściem.Benzo+ koda mix bdb ale ja preferuję wrzucać benzo dopiero jak czuć że bania po kodzie już nie rośnie - u mnie to po jakiś około 2-3h.Ja bym tego klona przed kodą w ogóle nie ruszał dopiero po 2h , i nie od 0,5 tylko zacząć mocno i dorzucać.
  • 1188 / 5 / 0
kodeina plus benzodiazepiny to najlepszy miks jaki może być! :)
Uwaga! Użytkownik Krolik1993 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
nie jest za bardzo sennie?
  • 1188 / 5 / 0
Dla mnie jest idealnie, lubię lekką senność i spowolnienie ruchów. A czasem się napiję słabej kawki do tego miksu żeby nie czuć senności. ;)
  • 1709 / 11 / 0
Mieliście racje, koda z benzo to fajna sprawa :heart: mimo, że wziąłem tylko 150mg kody i po kilku minutach 20mg diazepamu. Mogłem kupić dwie paki thio...
  • 2874 / 298 / 0
Skoro fajna sprawa to po co skakać od razu na wyższą i to dwukrotnie dawkę? Baw się ile możesz ze 150, potem 225 już lepiej niż od razu 300 ;)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.