bluejune pisze:Nie szanuje ludzi ktorzy prowadza pod wplywem.
Raz jechałem na drugi dzień po imprezie, na której na szczęście zbyt dużo nie piłem. Jak się okazało, był to dzień, w którym zaplanowano wielką akcję kontroli trzeźwości i obstawiono kluczowe skrzyżowania. No posrany byłem o wynik jak miałem dmuchnąć do tego "chuchacza" policyjnego. Na szczęście nic nie wykazało :yay: To była swoistego rodzaju nauczka i dzięki temu podjąłem decyzję o zakupie alkomatu. Jak tylko mam wątpliwość co do swojego stanu, to odpalam sprzęta i wiem czy mi wolno siadać za kółko, czy może lepiej poczekać jeszcze trochę .
yasuo pisze:Ja również!bluejune pisze:Nie szanuje ludzi ktorzy prowadza pod wplywem.
Raz jechałem na drugi dzień po imprezie, na której na szczęście zbyt dużo nie piłem.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
White_Power pisze:Czyli nie szanujesz też siebieyasuo pisze:Ja również!bluejune pisze:Nie szanuje ludzi ktorzy prowadza pod wplywem.
Raz jechałem na drugi dzień po imprezie, na której na szczęście zbyt dużo nie piłem.
Raz wyciągnąłem i wyjebałem w pole pszenicy kluczyki 2 typom, którzy jechali tak najebani,że ledwie usiedzieć mogli. Zatrzymali się na środku drogi próbując ogarnąć, gdzie właśnie są. Otwarłem drzwi, zabrałem kluczyki, wyjebałem i zadzwoniłem na pały. Samochód laweta na parking policyjny zwinęła, bo goście wypierdolili wężykiem.
"Głupotą jest bać się tego, czego nie można uniknąć"
P. Syrus
matka boska bajkowa pisze:yasuo, to co Ty robisz na tym forum, skoro żeś taki prawilny?
Czy tematyka tego forum oznacza, iż prawo do bycia jego częścią, przynależne jest tylko degeneratom ze zjebanym systemem zasad i wartości?! Trzeba też ogarniać życie codzienne i czasoumilaczy wszelakiej maści używać zdroworozsądkowo :old:
A najebanych za kółkiem nienawidzę, odkąd jeden taki wjechał w bliskie mi osoby idące chodnikiem. Nie zauważył, że trzypasmowa jezdnia niekoniecznie od startu do mety jest prostą i czasami zakręty się zdarzają. Na szczęście na szwach i stłuczeniach się skończyło. Takiego szczęścia nie ma rodzina tego 10 latka i kobity 63 letniej, co to ich ostatnio w Łodzi na przejściu zabił taki nastukany rajdowiec . :motz:
Po krysztale za kółko bym nie wsiadł, chyba że jako pasażer, na MDMA wydaje mi się że ogarniam normalnie, a gubię się na youtubie
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.