bluejune pisze:Nie szanuje ludzi ktorzy prowadza pod wplywem.
Raz jechałem na drugi dzień po imprezie, na której na szczęście zbyt dużo nie piłem. Jak się okazało, był to dzień, w którym zaplanowano wielką akcję kontroli trzeźwości i obstawiono kluczowe skrzyżowania. No posrany byłem o wynik jak miałem dmuchnąć do tego "chuchacza" policyjnego. Na szczęście nic nie wykazało :yay: To była swoistego rodzaju nauczka i dzięki temu podjąłem decyzję o zakupie alkomatu. Jak tylko mam wątpliwość co do swojego stanu, to odpalam sprzęta i wiem czy mi wolno siadać za kółko, czy może lepiej poczekać jeszcze trochę .
yasuo pisze:Ja również!bluejune pisze:Nie szanuje ludzi ktorzy prowadza pod wplywem.
Raz jechałem na drugi dzień po imprezie, na której na szczęście zbyt dużo nie piłem.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
White_Power pisze:Czyli nie szanujesz też siebieyasuo pisze:Ja również!bluejune pisze:Nie szanuje ludzi ktorzy prowadza pod wplywem.
Raz jechałem na drugi dzień po imprezie, na której na szczęście zbyt dużo nie piłem.
Raz wyciągnąłem i wyjebałem w pole pszenicy kluczyki 2 typom, którzy jechali tak najebani,że ledwie usiedzieć mogli. Zatrzymali się na środku drogi próbując ogarnąć, gdzie właśnie są. Otwarłem drzwi, zabrałem kluczyki, wyjebałem i zadzwoniłem na pały. Samochód laweta na parking policyjny zwinęła, bo goście wypierdolili wężykiem.
"Głupotą jest bać się tego, czego nie można uniknąć"
P. Syrus
matka boska bajkowa pisze:yasuo, to co Ty robisz na tym forum, skoro żeś taki prawilny?
Czy tematyka tego forum oznacza, iż prawo do bycia jego częścią, przynależne jest tylko degeneratom ze zjebanym systemem zasad i wartości?! Trzeba też ogarniać życie codzienne i czasoumilaczy wszelakiej maści używać zdroworozsądkowo :old:
A najebanych za kółkiem nienawidzę, odkąd jeden taki wjechał w bliskie mi osoby idące chodnikiem. Nie zauważył, że trzypasmowa jezdnia niekoniecznie od startu do mety jest prostą i czasami zakręty się zdarzają. Na szczęście na szwach i stłuczeniach się skończyło. Takiego szczęścia nie ma rodzina tego 10 latka i kobity 63 letniej, co to ich ostatnio w Łodzi na przejściu zabił taki nastukany rajdowiec . :motz:
Po krysztale za kółko bym nie wsiadł, chyba że jako pasażer, na MDMA wydaje mi się że ogarniam normalnie, a gubię się na youtubie
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.