nawciągałem się trochę tego ale na marne karmel zatrzymał cały proces a na 2 dzień wszystko wydmuchałem w chusteczke
takie cuś się nadaje tylko doustnie no chyba że by mi się zachciało to bym przez sitko przesypał bo cukier nie przejdzie śluzówki
se tylko trochę uszkodziłem ale jakoś teraz żyję i wcale się tak źle nie czuje jaja jak cholera lol
- fajna stymulacja
- suchar w ryju na maxa, odwodnienie brutalne
- bo zejściu łepek boli, a boli
- bezsenna noc, gdy ostatni rzut był koło 20
- chujowa konsystencja. coś jak lepiąca się wszędzie mąka ziemniaczana
- smak kwaśno-niedobry
- znieczula ryj cały.
Łączenie z alko może być brutalne w swych konsekwencjach ze względu na wyżej wymienione odwodnienie. Stimpek działa jako zastępstwo białki ulicznej, jest on dość przyjemny w swym działaniu. Rzut w nos trzyma około 2-2.5h (po 50mg).
Pozdrówki :)
Edit: Jest cholernie przyspieszony metabolizm. Co zjem - po 20 minutach idę wysrać. Trzeba mieć zawsze przy sobie jakieś papu, nieomalże :)
Totalna paranoja, złe samopoczucie, roztrzęsienie.
Na tle zjazdu działanie znika. A działa jak by gówno, żygac się chce.
Dla mnie to nadaje się tylko, jak chcemy spędzić przyjemny wieczór przy filmie,albo komputerze z browarkiem, dla poprawienia ogólnie samopoczucia,jebnąć 4-5 kresek. Więcej zastosowań,nie wiedzę, bo do miksów tez się nie nadaje za bardzo. Zjazd nie jest taki tragiczny,gorsze się przeżywało.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.