nawciągałem się trochę tego ale na marne karmel zatrzymał cały proces a na 2 dzień wszystko wydmuchałem w chusteczke
takie cuś się nadaje tylko doustnie no chyba że by mi się zachciało to bym przez sitko przesypał bo cukier nie przejdzie śluzówki
se tylko trochę uszkodziłem ale jakoś teraz żyję i wcale się tak źle nie czuje jaja jak cholera lol
- fajna stymulacja
- suchar w ryju na maxa, odwodnienie brutalne
- bo zejściu łepek boli, a boli
- bezsenna noc, gdy ostatni rzut był koło 20
- chujowa konsystencja. coś jak lepiąca się wszędzie mąka ziemniaczana
- smak kwaśno-niedobry
- znieczula ryj cały.
Łączenie z alko może być brutalne w swych konsekwencjach ze względu na wyżej wymienione odwodnienie. Stimpek działa jako zastępstwo białki ulicznej, jest on dość przyjemny w swym działaniu. Rzut w nos trzyma około 2-2.5h (po 50mg).
Pozdrówki :)
Edit: Jest cholernie przyspieszony metabolizm. Co zjem - po 20 minutach idę wysrać. Trzeba mieć zawsze przy sobie jakieś papu, nieomalże :)
Totalna paranoja, złe samopoczucie, roztrzęsienie.
Na tle zjazdu działanie znika. A działa jak by gówno, żygac się chce.
Dla mnie to nadaje się tylko, jak chcemy spędzić przyjemny wieczór przy filmie,albo komputerze z browarkiem, dla poprawienia ogólnie samopoczucia,jebnąć 4-5 kresek. Więcej zastosowań,nie wiedzę, bo do miksów tez się nie nadaje za bardzo. Zjazd nie jest taki tragiczny,gorsze się przeżywało.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.