Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
And speak my point of view,
But it's not sane...
Zniszczyłeś sobie życie? Jesteś lekomańskim wrakiem?
Wyrób papiery już dziś i ćpaj dalej!
But it's not sane...
Chyba ze ktos jest desperatem powinien wywolac prosta reakcje chemiczna w swoim ciele i wywolac padaczke, po czym skonsultowac sie z lekarzem lub farmaceuta i sempić benzo masowo, niszczac sobie mozg i wątrobe na raz :D
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
Philipos pisze:typowa porada na hypie
Zniszczyłeś sobie życie? Jesteś lekomańskim wrakiem?
Wyrób papiery już dziś i ćpaj dalej!
Jak ktoś tu szuka rad albo mądrości życiowych to raczej się GRUBO pomylił, także panie i panowie może polecę odpowiednią stronę. Tam odnajdziecie nadzieję, prawdę i życie :'(...między poradami jak najlepiej bić niemca po kasku.
...i nie wkurwiajcie mnie bo sam przestałem ćpać i nie mam cierpliwości czytać takiego bólu dupy.
But it's not sane...
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.