- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
warto spróbować z czystego doświadczenia, jednak nie jest to najlepszy grzybowy mix jaki można osiągnąć
dziwny natłok myśli, chęć i zarazem niechęć do podjęcia działań, generalnie rozjebka umysłowa i obniżenie poziomu doświadczeń wizualnych. jesteś po prostu strasznie dziwnie zrobiony
u mnie fenylki wchodzą tak do godziny, a grzyby ostatnio na pusty weszły w pół choć z nimi to nie ma reguły, więc myślę by zrobić takie coś:
karton - po pół godzinie go wyjąć/połknąć i od razu oszamać grzyby
tylko czy grzyby się przebiją przez wchodzące 25b?
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
JestemTobą-Chyba@ Obojętnie czy zjesz pierwiej zibeny a później karton, czy zjesz obie psychozabawki tak, żeby załadowały się jednocześnie i tak i tak będzie dobrze. 40-50 grzybów nie ma prawa nie przebić się przez 25B-NBOMe. W zależności którą fazą chcesz się najpierw nacieszyć zanim połączą się w miks, zrób wedle uznania. Ja, jako że chyba jestem sobą (a nawet chyba na pewno
Dzięki za uświadomienie że tak czy siak żadna substancja się nie zmarnuję ;)
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
pilleater pisze:Napędzona spidem psychodela? Średnio mi się taki miks widzi.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.