- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
warto spróbować z czystego doświadczenia, jednak nie jest to najlepszy grzybowy mix jaki można osiągnąć
dziwny natłok myśli, chęć i zarazem niechęć do podjęcia działań, generalnie rozjebka umysłowa i obniżenie poziomu doświadczeń wizualnych. jesteś po prostu strasznie dziwnie zrobiony
u mnie fenylki wchodzą tak do godziny, a grzyby ostatnio na pusty weszły w pół choć z nimi to nie ma reguły, więc myślę by zrobić takie coś:
karton - po pół godzinie go wyjąć/połknąć i od razu oszamać grzyby
tylko czy grzyby się przebiją przez wchodzące 25b?
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
JestemTobą-Chyba@ Obojętnie czy zjesz pierwiej zibeny a później karton, czy zjesz obie psychozabawki tak, żeby załadowały się jednocześnie i tak i tak będzie dobrze. 40-50 grzybów nie ma prawa nie przebić się przez 25B-NBOMe. W zależności którą fazą chcesz się najpierw nacieszyć zanim połączą się w miks, zrób wedle uznania. Ja, jako że chyba jestem sobą (a nawet chyba na pewno
Dzięki za uświadomienie że tak czy siak żadna substancja się nie zmarnuję ;)
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
pilleater pisze:Napędzona spidem psychodela? Średnio mi się taki miks widzi.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.