naprawde juz nie wiem jakim trzeba być alkocholikiem żeby tak robić,pewnie bardzo to niezdrowe dla organizmu ale podejrzewam że ich to zbytnio nie martwi.
A jesli chodzi o alkohol DOZYLNE, wogole jesli chodzi o ten alkohol zrobiony DO PICIA , to zycze milej zabawy. zyly to bedziecie miec jak ser dziurkowany, a po jakim czasie to tak ladnie sie przepala ze bedzie reka widac i smierdziec jak ten ser Niebieski (wiecie chyba o ktory chodzi, ten co oblesne francuzy wpierdalaja z winem , albo inne dewianci co chca byc jak oblesne francuzy i wpierdalaja z winem.)
++ja bym wolal CIF albo Mr Muscle dozylnie
Pzdr
hmmm ...
sam się nad tym zastanawiałem
przyjmując że człowiek ma 5l krwii to żeby osiągnąć 1 promila we krwi to trzeba by se wstrzyknąć 0,005 L czyli 5ml
....
Podobno dziala lepiej niz doustnie i mowil ze wejscie tez jest, ja tam nie wiem.
Ale to juz extremum. ale z drugiej strony jak jebalem kompot to tez sie zastanawialem co tam za syf daja,mysle ze gorzej to dziala na organizm niz alk do zylnie :-/
dajcie spokuj jak cos brac do zyjnie to cos co jest przeznaczone do tego :-D
mysle ze alkohol chemicznie(toksykologicznie) jest bardziej toksyczny od heroiny ale to tylko moje zdanie
jaffa pisze: znalem kolesia ktorego nie bylo stac na jabole (to byly czasy kierow, pikow, czarow tesciowej, ogolnie plastikowe korki) to szed do sklepu wpierdalal dlugo igle do jabola odciagal 5 centow i mial za darmo najebe :-)
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.