naprawde juz nie wiem jakim trzeba być alkocholikiem żeby tak robić,pewnie bardzo to niezdrowe dla organizmu ale podejrzewam że ich to zbytnio nie martwi.
A jesli chodzi o alkohol DOZYLNE, wogole jesli chodzi o ten alkohol zrobiony DO PICIA , to zycze milej zabawy. zyly to bedziecie miec jak ser dziurkowany, a po jakim czasie to tak ladnie sie przepala ze bedzie reka widac i smierdziec jak ten ser Niebieski (wiecie chyba o ktory chodzi, ten co oblesne francuzy wpierdalaja z winem , albo inne dewianci co chca byc jak oblesne francuzy i wpierdalaja z winem.)
++ja bym wolal CIF albo Mr Muscle dozylnie
Pzdr
hmmm ...
sam się nad tym zastanawiałem
przyjmując że człowiek ma 5l krwii to żeby osiągnąć 1 promila we krwi to trzeba by se wstrzyknąć 0,005 L czyli 5ml
....
Podobno dziala lepiej niz doustnie i mowil ze wejscie tez jest, ja tam nie wiem.
Ale to juz extremum. ale z drugiej strony jak jebalem kompot to tez sie zastanawialem co tam za syf daja,mysle ze gorzej to dziala na organizm niz alk do zylnie :-/
dajcie spokuj jak cos brac do zyjnie to cos co jest przeznaczone do tego :-D
mysle ze alkohol chemicznie(toksykologicznie) jest bardziej toksyczny od heroiny ale to tylko moje zdanie
jaffa pisze: znalem kolesia ktorego nie bylo stac na jabole (to byly czasy kierow, pikow, czarow tesciowej, ogolnie plastikowe korki) to szed do sklepu wpierdalal dlugo igle do jabola odciagal 5 centow i mial za darmo najebe :-)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.