Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 422 / 3 / 0
Warmynsko-mazurysko, jedna osoba, 1,5h, zliczone 96 sztuk.
Uwaga! Użytkownik zWidzian nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 488 / 13 / 2
Dln. Śląsk, 3 h, 36 łysic :) Dużo małych jest na łące, rosną sobie nie niepokojone i czekam aż podrosną : ]
  • 142 / 7 / 0
Shuudan pisze:
Uwaga, Uwaga !

Zapraszam na Podlasie, leje od 1,5 tygodnia. Jednego dnia zebrałam dokładnie 346 dorodnych grzybów. Jak chcecie to wpadajcie, mamy tu tego w brud. : D
Z jakich okolic jesteś?
  • 104 / / 0
http://zapodaj.net/00b96d335b320.jpg.html
Zachód kraju ; 180 ; 25 minut.

Warmińsko Mazurskie, okolice Olsztyna - 2 dorodne sztuki i 3 nieduże w jakąś godzinę ;_; Mimo tego, że cały ostatni tydzień padało miejscówka wydawała się jakaś wyschnięta :/ Te nieliczne okazy które znalazłem zebrałem w miejscu najbardziej zielonym i wilgotnym. Problemem jest także to, że w tamtych okolicach zbiera sporo osób.
"(...)kto jest zniewolony przez potrzeby fizyczne: Hindus harujący od świtu do zmroku przy zręcznym pługu za miskę ryżu czy Amerykanin jadący na traktorze?"
  • 37 / / 0
skacowanazocha pisze:
Prosze o zlaczenie z postem wyzej

wrocilem na miejscowke z przed paru dni a tam 40 sztuk w 5 min.szybka akcja.
zostawilem kilkanascie malych za ile mniej wiecej bedzie mozna wrocic po wiecej ?

http://imageshack.us/photo/my-images/580/qgp9.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/10/y3sp.jpg/
No wlasnie to na bank lysiczki?
Dziwne jakies...
  • 143 / 3 / 0
@skacowanazocha jak najbardziej łysice.

Częstochowa, Śląsk ~150kapeluszy 1person 1hour :-)

[ external image ]
  • 100 / / 0
Ja mam taką bide tutaj w swoich rejonach. :-(

Warn. Proszę nie śmiecić. -dsn
Uwaga! Użytkownik Jesse94 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 657 / 8 / 0
jak tam podkarpacze? ja pojechalem w bieszczi i prawie poszedlem siedziec. ba, malo nie zginalem, ale jest okej :gun:
Ostatnio zmieniony 23 września 2013 przez Akodeen, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / / 0
podkarpacie bardzo zacnie

jakieś 500 sztuk w popołudnie niedzielne :)

czas powoli robić zbiory, bo juz nie działają te grzyby :P
poniższy teksty był efektem stanu potocznie zwanego chęcią wypowiedzi
Zablokowany
Newsy
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.