Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Boisz się o urojenia - wszystko zależy od twojej psychiki, ale wiem po sobie, że nawet okazyjne przyjęcie pentedronu (i to niekoniecznie w tak dużych ilościach jak 1g na nocke), kończy się u mnie przeważnie niezbyt klawymi psychozami (podobnymi i tak intensywnymi jak w przypadku zwały po meth). I tutaj żaden miesiąc przerwy Ci nie pomoże, zapomnij.
wspominałeś, że w ilościach około 200 mg występowały u Ciebie drgawki ja wiem, że sort dobry teraz i w ogóle, no ale bez przesady. Więc może lepiej sobie darować i oszczędzić resztki zdrowia i psychiki? ;)
No offence.
PZDR.
KANNABINOIDY
Maharadza pisze: ale wiem po sobie, że nawet okazyjne przyjęcie pentedronu (i to niekoniecznie w tak dużych ilościach jak 1g na nocke), kończy się u mnie przeważnie niezbyt klawymi psychozami (podobnymi i tak intensywnymi jak w przypadku zwały po meth). I tutaj żaden miesiąc przerwy Ci nie pomoże, zapomnij.
.
DzonLon pisze:Na zjazd po pente polecam MXE, fajnie odmóżdża i nic nie ucz, po jakimś czasie można iść spać.
po jakimś czasie można iść spać również nie biorąc nic na zjazd ,hehe. Jak bierzecie rekreacyjnie, to czemu nie kupicie rc-benzo ,które są przecież ogólnie dostępne? lepiej wydać kasę na etizolam niż gówno jakim jest mxe
A i sam sen po eti jest zajebisty! Głęboki, spokojny i naprawdę dający wypoczynek! Nie ma jakiś większych problemów z wybudzeniem i osobiście nie odczuwam jakiegoś Nie przyjemnego afterglow, u mnie pożądane działanie zamyka się w jakiś 6-7 godzinach :-)
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.