Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Boisz się o urojenia - wszystko zależy od twojej psychiki, ale wiem po sobie, że nawet okazyjne przyjęcie pentedronu (i to niekoniecznie w tak dużych ilościach jak 1g na nocke), kończy się u mnie przeważnie niezbyt klawymi psychozami (podobnymi i tak intensywnymi jak w przypadku zwały po meth). I tutaj żaden miesiąc przerwy Ci nie pomoże, zapomnij.
wspominałeś, że w ilościach około 200 mg występowały u Ciebie drgawki ja wiem, że sort dobry teraz i w ogóle, no ale bez przesady. Więc może lepiej sobie darować i oszczędzić resztki zdrowia i psychiki? ;)
No offence.
PZDR.
KANNABINOIDY
Maharadza pisze: ale wiem po sobie, że nawet okazyjne przyjęcie pentedronu (i to niekoniecznie w tak dużych ilościach jak 1g na nocke), kończy się u mnie przeważnie niezbyt klawymi psychozami (podobnymi i tak intensywnymi jak w przypadku zwały po meth). I tutaj żaden miesiąc przerwy Ci nie pomoże, zapomnij.
.
DzonLon pisze:Na zjazd po pente polecam MXE, fajnie odmóżdża i nic nie ucz, po jakimś czasie można iść spać.
po jakimś czasie można iść spać również nie biorąc nic na zjazd ,hehe. Jak bierzecie rekreacyjnie, to czemu nie kupicie rc-benzo ,które są przecież ogólnie dostępne? lepiej wydać kasę na etizolam niż gówno jakim jest mxe
A i sam sen po eti jest zajebisty! Głęboki, spokojny i naprawdę dający wypoczynek! Nie ma jakiś większych problemów z wybudzeniem i osobiście nie odczuwam jakiegoś Nie przyjemnego afterglow, u mnie pożądane działanie zamyka się w jakiś 6-7 godzinach :-)
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.