Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 402 / 3 / 0
Może S-EX wypróbuj. Też daje to czego szukasz.
Lepsze działanie, bez ketonowego nieogaru i bez zjazdu (chyba że dużo alko zmixujesz)
Sam byłem zaskoczony :mrgreen:
wiewi2@bk.ru
  • 48 / 2 / 0
U mnie po niewielkiej kresce penty (50mg) na zejsciu kartonik 25I-NBOMe działa dużo mocniej brany pod dziąsło niż zwykle. ;)
  • 720 / 12 / 0
Dla mnie ta substancja to chyba najgorze gowno.. sort B - zjebana stymulacja, siada na serducho ogolnie takie rozcpanie i nic wiecej. Dawkowanie 300mg w 2 godziny ale roznie rozkladane i dlatego moze dzialanie takie ni w pizde ni w oko.
  • 4807 / 268 / 0
po co tutaj wrzuty na dilerów?

sort chujowy strasznie, to akurat prawda
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1893 / 182 / 0
Chujowy pentedron? Nie wierzę, tego chyba jeszcze nie grali? %-D Może akurat taki sort się trafił...
Szczerze mówiąc ja od jakiegoś czasu wolę przyjebać alfę niż penta, skoro można niemiło się przejechać jak pan PuTTy na przykład... jest wydajniej, a przedawa penta i alfy ma bardzo podobne objawy, więc jak już się truć, to ekonomicznie :cheesy:
  • 606 / 8 / 0
tak swoją drogą, wie ktoś z czego składa się aktualnie cherry coccolino?

ps: wiem, że głównie z penta i trochę EPH, ale jakie proporcje?
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 245 / 2 / 0
probowal ktos z was moze pentedron pills 125mg. warte uwagi?
Dam klony lub xanax za AMP super jakości
  • 1180 / 5 / 0
Tylko po co przepłacać za coś co możesz sam zrobić, tylko trochę inaczej wyglądające (kapsy)?

Kup sobie kryształy, kapsuły, wagę i będziesz miał swoją własną linie produkcyjną ;)
  • 245 / 2 / 0
Dobrze spytam tak,czy dawka 125mg to nie bedzie malo oralem dla rekreacyjnego cpunka?
Dam klony lub xanax za AMP super jakości
  • 1180 / 5 / 0
Oralem to 200-250 jest ok.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.