Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Lepsze działanie, bez ketonowego nieogaru i bez zjazdu (chyba że dużo alko zmixujesz)
Sam byłem zaskoczony :mrgreen:
sort chujowy strasznie, to akurat prawda
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Szczerze mówiąc ja od jakiegoś czasu wolę przyjebać alfę niż penta, skoro można niemiło się przejechać jak pan PuTTy na przykład... jest wydajniej, a przedawa penta i alfy ma bardzo podobne objawy, więc jak już się truć, to ekonomicznie :cheesy:
ps: wiem, że głównie z penta i trochę EPH, ale jakie proporcje?
Kup sobie kryształy, kapsuły, wagę i będziesz miał swoją własną linie produkcyjną ;)
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.