Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Tak czytam to wasze forum od 9 wieczór (1 raz benzo {chujowo, słabomnajpierw 3 sz potem jeszce dwie ),i postanowiłem napisać.
Mieszkam w mazowieckim, i kilka temu mój znajomek , gadał że w moim mieście na polach( 50 m od ulicy i zabudowań)
zawsze było ich dużo, i kopiasto.
Ciekawy jestem, i tak dzisiaj idę z psem na te pola, to z lekka łypne oko na te małe urwisy (jeszcze nie próbowałem)
"Gdy się kwiatków dobrze najem, grudzień znów się stanie majem” - Pan Kleks
---edit---
Jednak ku mojej nieopisanej radośsci odkrułem że pierwszym bym nie był więc i bez targania w zębach się obejdzie.
Mozesz podac mniej wiecej jakie rejony Beskidu?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.