najbardziej ją lubię za krótkie, intensywne działanie i to, że się nie narzuca człowiekowi. Zapalę i mam wrażeń na kilka miesięcy. Potem, nawet jak chciałbym znowu zapalić, to coś mi mówi "nie". Dopiero po jakimś czasie przychodzi mi do głowy coś w stylu "Za cztery tygodnie, tego i tego dnia, zapalę" - i wiem, że tego własnie dnia będę miał kolejną cudowną jazde.
Jakbym zapalił innego dnia to by nic z tego nie wyszło ciekawego, wiem to. Tak samo jeśli dzien póxniej.
A, kofeina tez jest fajna :-D
Salvia divinorum.
najbardziej ją lubię za krótkie, intensywne działanie i to, że się nie narzuca człowiekowi. Zapalę i mam wrażeń na kilka miesięcy. Potem, nawet jak chciałbym znowu zapalić, to coś mi mówi "nie". Dopiero po jakimś czasie przychodzi mi do głowy coś w stylu "Za cztery tygodnie, tego i tego dnia, zapalę" - i wiem, że tego własnie dnia będę miał kolejną cudowną jazde.
Jakbym zapalił innego dnia to by nic z tego nie wyszło ciekawego, wiem to. Tak samo jeśli dzien póxniej.
A, kofeina tez jest fajna :-D
ps. jeszcze nie probowalem kwasa wiec mysle ze mogą mi sie odmienic upodobania ;-P
MJ- nie dziwię się, że niektórzy piszą, że zamula i wogule, bo czasem tak jest. Ale to zależy w dużej mierze od materiału, ilości i towarzystwa z jakim jaramy. A największy wpływ ma to, co sobie wkręcimy.
grzybki- jak dla mnie stan idealny. Pełnia szczęścia, ekstaza. Mógłbym w nim być cały czas, jednak pewnie byłbym żulem, bo w tym stanie wali mnie cały materialny świat... Idealne raz na jakiś czas:)
Teraz chcę spróbować jeszcze Szałwii, myślę, że top lista się powiększy:D
THC :)
Grzybki ;* - w tym roku 1 raz jadlem..
Pani Salvia :)
Sadze, że jakbym spróbowała LSD to by mi się spodobało.
A jutro albo pojutrze przyjdzie do mnie pocztą szałwia no i wtedy się przekonam czy wpisuje ją na liste:D
A i klony też są fajne
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.