Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Twój ulubiony narkotyk
marihuana
273
32%
ecstasy
98
11%
amfetamina
75
9%
Grzyby
57
7%
LSD
67
8%
DXM
44
5%
salvia divinorum
13
2%
kokaina
37
4%
heroina
52
6%
Inny
150
17%

Liczba głosów: 866

ODPOWIEDZ
  • 241 / 4 / 0
Moj ulubiony narkotyk...? ...DXM...
kodeina
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Tylko i wylacznie DXM!!!
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 424 / 6 / 0
Salvia divinorum.
najbardziej ją lubię za krótkie, intensywne działanie i to, że się nie narzuca człowiekowi. Zapalę i mam wrażeń na kilka miesięcy. Potem, nawet jak chciałbym znowu zapalić, to coś mi mówi "nie". Dopiero po jakimś czasie przychodzi mi do głowy coś w stylu "Za cztery tygodnie, tego i tego dnia, zapalę" - i wiem, że tego własnie dnia będę miał kolejną cudowną jazde.
Jakbym zapalił innego dnia to by nic z tego nie wyszło ciekawego, wiem to. Tak samo jeśli dzien póxniej.
A, kofeina tez jest fajna :-D
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
Kiedys kodeina, teraz juz na mnie nie działa więc cięzko ją nazwać "ulubioną". Ale opioidy, opioidy...
  • 40 / / 0
Mj i coca ..........
"There are things known and there are things unknown, and in between are the doors. "
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Salvia divinorum.

najbardziej ją lubię za krótkie, intensywne działanie i to, że się nie narzuca człowiekowi. Zapalę i mam wrażeń na kilka miesięcy. Potem, nawet jak chciałbym znowu zapalić, to coś mi mówi "nie". Dopiero po jakimś czasie przychodzi mi do głowy coś w stylu "Za cztery tygodnie, tego i tego dnia, zapalę" - i wiem, że tego własnie dnia będę miał kolejną cudowną jazde.

Jakbym zapalił innego dnia to by nic z tego nie wyszło ciekawego, wiem to. Tak samo jeśli dzien póxniej.

A, kofeina tez jest fajna :-D
salvia, identycznie jak kolega :) a kofeina tez super :)

ps. jeszcze nie probowalem kwasa wiec mysle ze mogą mi sie odmienic upodobania ;-P
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 23 / / 0
Nieprzeczytany post autor: herbman »
MJ i grzybki:)

MJ- nie dziwię się, że niektórzy piszą, że zamula i wogule, bo czasem tak jest. Ale to zależy w dużej mierze od materiału, ilości i towarzystwa z jakim jaramy. A największy wpływ ma to, co sobie wkręcimy.

grzybki- jak dla mnie stan idealny. Pełnia szczęścia, ekstaza. Mógłbym w nim być cały czas, jednak pewnie byłbym żulem, bo w tym stanie wali mnie cały materialny świat... Idealne raz na jakiś czas:)

Teraz chcę spróbować jeszcze Szałwii, myślę, że top lista się powiększy:D
don't worry, be happy!:)
  • 278 / 3 / 0
re
Nieprzeczytany post autor: Wizeush »
MDMA !!! - Kocham ten stan.. Mmm..
THC :)
Grzybki ;* - w tym roku 1 raz jadlem..
Pani Salvia :)
  • 135 / / 0
Faza po Mj zaczyna mi się już nudzić. A tak to grzybki i DMX :D Feta jest zdradziecka, wiec po tym jak pare razy siupałam postanowiłam,że się opanuje, ale stan po niej jest też fajny :D
Sadze, że jakbym spróbowała LSD to by mi się spodobało.
A jutro albo pojutrze przyjdzie do mnie pocztą szałwia no i wtedy się przekonam czy wpisuje ją na liste:D
A i klony też są fajne
  • 179 / 15 / 0
huehuee LSD tak nisko. Koko jeszcze nizej. Widac ze wiekszosc uzytkownikow to tani lekomanii, siupacze i zaganiacze ;]]]]
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2006 przez RysiuRonson, łącznie zmieniany 1 raz.
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.