- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Tak dla ciekawostki: kiedyś dałem drobnej istocie, która bardzo kocham w sylwestra 250mg (125mg+125mg) na pierwszy raz z euforykiem i mimo, ze dziewczyna przeżyła najpiekniejszy seks i w ogóle najpiękniejsze chwile w życiu to okazało sie to oczywiście totalną głupotą i crash nastąpił na zejsciu, kiedy poszedłem do pracy, a jej objawiły sie nietypowe lęki, psychozy w połączeniu z anomaliami dźwiekowymi, a ja zdychając w robocie miałem związane ręce.. Już nigdy tak nie postąpie, wiem że nie ma się czym chwalić, ale może ktoś to przeczyta i będzie pamietał, żeby tak nie robic :)
A może po prostu trafiłem na jakąś nędzną partię... No i tylko raz miałem styczność z nimi,
Tak czy siak radziłbym je przed połknięciem pognieść, a najlepiej rozetrzeć bo są strasznie STRASZNIE twarde i podejrzewam, że przez to tak długo wchodzą. Pewnie zanim się rozpuszczą w bebechach to mija z 1h.
Dawkowanie to pewnie jakoś 1,5 pelletsa roztartego w pył, albo 2 wrzucone w całości. Powyżej 2 może być grubo.
PS. Wczoraj jadlem jakies scierwo z ulicy - bankowo keton. Dzialanie lekkie i serotoniczne - obstawiam żenione 3mmc ? ----> w kazdym razie serotonina tylko w wiekszosci.
artur019 pisze:Bo są słabe i ich zawartość szacowałbym na gdzieś 75mg. Mi 1 taki krążek wczytywał się ponad 3h i to tak wszedł, że nawet nie zauważyłem kiedy. I bym nie zauważył gdybym nie zobaczył swoich oczu w łazience - studnie. Efekty przypominające 1 piwo i bucha mj. Może trochę podkręcone kolory.
A może po prostu trafiłem na jakąś nędzną partię... No i tylko raz miałem styczność z nimi,
Dawkowanie to pewnie jakoś 1,5 pelletsa roztartego w pył, albo 2 wrzucone w całości. Powyżej 2 może być grubo.
3, to znaczy najpierw 2 a potem po 3 godzinach 3.
Kiedys jak wrzuciłem jakieś 220 w proszku to juz było za ostro, a tu niby deklarowane 220 (po 110 każda) ale napewno tyle tam tego nie ma... Nie czaje tylko czemu tak producent zawyza, no chyba zeby to w ogole kupować. Mi to pasuje co prawda bo wygodne, ale jednak proch wychodzi ekonomicznej myśle.
Zreszta ponoć zaprzestali produkcji aztec sun wiec nie bedzie wkrótce w ogole... Chyba ze znajdzie sie nowy producent :)
Takie pytanko: co wyście by powiedzieli na zjedzenie 5-MAPB w ilości około 120mg, następnie pofazowanie 4-5h aż działanie substancji zelżeje, a następnie walenie metafedronu? Strata materiału czy jednak coś to jeszcze dorzuci do pieca?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.