Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Adam Selene pisze: Mam pytanie:
Bodajże dwa tygodnie temu zarzuciłem 450 mg acodinu. Przedtem, jakieś trzy godziny, jeśli chodzi o ścisłośc, wypiłem mniej więcej kieliszek wina i pół szkalnki piwa - czyli raczej niezbyt wiele.
DXM wchodziło bardzo powoli. Dwie i pół godziny od zjedzenia tabletek czułem się prawie normalnie. Po trzech godzinach pojawiło się takie dziwne uczucie, lekkie znieczulenie ciała, lepszy odbiór muzyki i chwiejny chód. Po trzech i pół godzinie zasnąłem.
Rankiem, dziesięć godzin po zarzuceniu, byłem jeszcze pod wpływem. Lekko zmieniona percepcja, chwiejny chód, ogólne zamulenie, a ponadto lekki ból głowy. Zeszło dopiero cztery godziny później.
Był to mój trzeci raz z acodinem.
Komuś się coś takiego przydarzyło po DXM poprzedzonym niewielkimi ilościami alkoholu? Bo to on, zgaduje, jest przyczyną?
planuje wrzucic na 300mg tramka kolo 200mg DXM a moze i nawet 150
Wszystko co napiszę na tym forum jest wyłącznie tworem mej wybujałej wyobraźni i nie może być powodem do jakichkolwiek roszczeń.
trid pisze: wrzucał juz ktos tramadol+DXM ?????
planuje wrzucic na 300mg tramka kolo 200mg DXM a moze i nawet 150
Bo chyba o to tu chodzi.
Proponuje wrzucić 900 mg DXM_u.
A za 2 dni 300 mg tramka i 150-300 kody ( w zaleznosci od doswiadczenia opiatowego).
Da Ci to dwie zajebiste fazy zamiast jednej pomieszanej.
Hmm?
Warto pomagać.
Chciałbym się jeszcze dowiedzieć jak to jest z łączeniem DXM z kodeiną. Ktoś wcześniej pisał, że łączył i było ok. Nie wiem tylko kiedy co wrzucić...
edit:planuje 300 kody i 225 deksa
Wszystko co napiszę na tym forum jest wyłącznie tworem mej wybujałej wyobraźni i nie może być powodem do jakichkolwiek roszczeń.
ale zyjesz i fajnie było wiec sie mylili.
najlepej jak ktos wie z doswiadczenia co pisze.I z bezno tez monza mieszac panmuchomor gdzies pisał ze mieszał z relanium i było zajebiscie.
ps. dxm to psychdelik nie zaden depresant to ze jest podobny budowa do opiatow to nie dziwne bo to pochodna morfiny ale jedyne co go łączy z opiatami w działaniu to efekt przeciwkaszlowy.
Nie oddziałowuje na zadne receptory opioidowe a juz napewno nie na receptor kappa ;) jakto ktos tam pisał (hehe wole nie wiedziec jak działao by wtedy dxm...) http://pl.wikipedia.org/wiki/DXM tu wszystko jest napisane.
aleister pisze: Czy jak biorę seroxat (SSRI) to moge wziąć 300mg dxm?? Niech ktos szybko odpisze!!!
Ale była na forum jedna osoba, która łączyła DXM z SNRI i nic złego się jej nie stało.
Jeśli wciągałem i wypiłem fete ostatni raz o 16 to czy o 24 juz moge zjeść Acodin?
I czy rano, tak kolo 8 po nocy na DXM moge juz spokojnie przywalić białko?
Warto pomagać.
I czy jak na drygi dzien po deksie dropsa zarzuce to nic mi nie bedzie???
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".