Bufedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Bufedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1615 / 28 / 0
@skidrov
Materiał musisz przetestować. Jak nie znasz mocy, to bądź ostrożny z dawnowaniem.
  • 170 / / 0
Ja po 150mg odczuwalem lekkie pobudzenie, nic specjalnego.Jak dla mnie spływ dobry i pieczenie dobre(nie wiem może tylko ja to lubię). Nie trwalo to dłuzej niz 2 h, mialem chęci, podniecenie też się pojawiło.Kolejne dorzutki powodowały duszności.Na swój sposób całkiem fajna substancja .Efekty mogłyby być wyrażniejsze.Mi sie podoba to w b-k, że za kazdym testem substancji jest inaczej.A no i to pierwsze wrażenie : o k... ile tego jest. :-)
"The future is not set. There is no fate but what we make for ourselves." -Terminator
  • 438 / 6 / 0
@ Skidrov
Dostępnych jest kilka postaci bufedronu : lepiący , proszek, walący amfą -- lichy buf lepiący się do samarkki
Biały drobnokrystaliczny proszek, bezwonny, gorzki, o przyjemnym spływie, najczęściej spotykany.
Sam osobiście gustuję w krysztale, aczkolwiek rzadko dostępny najczęściej w zagranicznych labach .
Bardzo dobrze robiący i długo działający temat .
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 170 / / 0
Czyli wg. Ciebie lepesze działania bufa w postaci proszku krystalicznego?
"The future is not set. There is no fate but what we make for ourselves." -Terminator
  • 101 / 1 / 0
Może ktoś podać na maila gdzie sort pachnący witaminą a? ;)
Powinnością poety jest posługiwanie słowem.
  • 155 / 4 / 0
mam pytanie,szukam czegos do pracy na budowie ale tak by niebylo wkurwiajacych zwal ani bezsennosci jak po fecie i zeby pszy ciezkiej pracy fizycznej niewiezdzalo na serducho jak feta.tak aby na dzien wciagnac 1-2 krechy ale zeby dzialanie skonczylo sie do dwudziestej i o tej 22 drugiej normalnie dalo sie usnac a rano zeby niebylo zjeby ze sie wstac niechce z wyra.nada sie tutaj bufik czy powinienem raczej poszukac czego innego? chce zamienic fete bo tolerka skacze a i bezsennosc i zjeby coraz gorsze
  • 4807 / 268 / 0
Obawiam się, że mając wysoką tolerancję na amfetaminę inne stymulanty będą Cię zaledwie smyrać i nie będziesz zadowolony. W Twojej sytuacji lepiej będzie powoli nauczyć się ogarniać na trzeźwo. Po wielu tygodniach wciągania fety naprawdę wiele zmieniło się w Twoim organizmie, z pewnością nie na lepsze. Eksperymentowanie i sprawdzanie kolejnych substancji to porażka z mojego doświadczenia.

Żeby nie było że pierdolę smuty. Kilkuletnie doświadczenie w dodawaniu sobie energii w pracy pozwala mi na w miarę obiektywną opinię.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 155 / 4 / 0
problem w tym ze praca bez stimow mnie wkurwia i nudzi i nawet bylbym sklonny zwiekszac dawki fety ale boje sie o organizm bo teraz krutko tszyma a to co kiedys zwala bylo to jest bajka.chcialbym te czasy zpowrotem gdzie zwala to bylo zmeczenie i ohota na spanie a kolejna krecha pomagala jak reka odjol,tezaz zjeby mam takie ze jak mnie puszcza to odechciewa sie wszystkiego(ale nie ze brak sily tylko taki len polaczony z wkurwem) i mam kurwa jakies dziwne shizy ze zaraz mi pikawa siadzie albo w inny sposob zdechne,dociaganie wprawdzie pomaga ale musze whuj wciagac a tszyma moze z4 godziny i dalej zjeba,a najciekawsze jest to ze gdy mam zjebe to zjednej stronu ludze sie ze jak pujde spac to mi pszejdzie ale praktycznie usnac niemoge i sie tak mecze jak glupi.w sumie to moge funkcjonowac bez stimow bo niejestem wjebany i naprawde moge miesiac nic niewciagac ale do pracy bez stimow niepujde bo sie pszyzwyczailem do tego ze w robocie jestem nafukany i na trzezwo to juz niebedzie ta sama robota,myslalem zeby sobie meth ogarnac do roboty i jarac go sobie ale to rozwiazanie na krutka mete bo potem bezsennosc mi psyche rozjebie a i tolerka szybko skoczy...a i w mete 10 razy latwiej sie wjebac bo bo meta pszy fecie to jak crack pszy zwyklym koksie,z to tylko ruznica ze crack tszyma krucej od koksu a meta dluzej od fety...
kota niechce bo to guwno i nic go nieczuc ze sie cos wciagnelo a na mefie sie nieda pracowac.dlatego wlasnie pomyslalem o bufiku...

tak wgl to jeszcze zapytam ketony i fete laczy tolerancja kszyzowa? a i jak bym z 2-3 tygodnie sie pszemeczyl na sucho w pracy az tolerka na biale opadnie to bufik wtedy sie nada czy tez bedzie lipa z tego?
  • 4807 / 268 / 0
thclower pisze:
tak wgl to jeszcze zapytam ketony i fete laczy tolerancja kszrzyzowa?
Oczywiście

Możesz poczekać, ale jesteś na drodze donikąd. Niedługo żadne stimy nie będą dobrze na Ciebie działać. Wkurwienie sam wiesz skąd się wzięło. Oznaka tęgiego wjebania i frustracja spowodowana niemożnością osiągnięcia satysfakcji..
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 377 / 3 / 0
The Light pisze:
Możesz poczekać, ale jesteś na drodze donikąd. Niedługo żadne stimy nie będą dobrze na Ciebie działać. Wkurwienie sam wiesz skąd się wzięło. Oznaka tęgiego wjebania i frustracja spowodowana niemożnością osiągnięcia satysfakcji..
Owszem, sam kiedyś osiągnąłem taki poziom. Przy stymulantach można sobie pozwolic na ciąg, ale ogólne ich wpierdalanie zrobi z człowieka jedną wielką schizę, lub wielki atak serca. Tak tylko napomnę, że amerykanie chcą amfetaminą chorych na ADHD leczyc, chore, pomijając nadużywanie, dochodzi kwestia szybkiego wzrostu tolerki...
Whole life is about "up" and "down".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.