Przegotowana i wystudzona 'kranowka' powinna byc ok, woda mineralna /kupna/ powinna byc dobra.
Jednak jak zaznaczylem wczesniej nie mam zadnych podstaw aby obstawac przy tej teorii.
Zapraszam do dyskusji.
niewiem czy nadaje sie do hydro. btw mam ochote na uprawe hydro, ale narazie zbieram doswiadczenie w klasycznej uprawie. poza tym hydro jest drogie, trzeba odp wiedzy i warunkow do skutecznej uprawy.
byc moze bede experymentowal z bubblerem :rolleyes:
nara
Jesli ktos potrzebuje informacji dot. odzywania roslinek w roznych fazach wzrostu to na icmag.com jest growlog z mojej uprawy na wodzie destylowanej i jest tam wszystko dokladnie opisane.
pozdrawiam. .wT.
Tak czy inaczej nie da to wody destylowanej tylko demineralizowaną :)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.