Przegotowana i wystudzona 'kranowka' powinna byc ok, woda mineralna /kupna/ powinna byc dobra.
Jednak jak zaznaczylem wczesniej nie mam zadnych podstaw aby obstawac przy tej teorii.
Zapraszam do dyskusji.
niewiem czy nadaje sie do hydro. btw mam ochote na uprawe hydro, ale narazie zbieram doswiadczenie w klasycznej uprawie. poza tym hydro jest drogie, trzeba odp wiedzy i warunkow do skutecznej uprawy.
byc moze bede experymentowal z bubblerem :rolleyes:
nara
Jesli ktos potrzebuje informacji dot. odzywania roslinek w roznych fazach wzrostu to na icmag.com jest growlog z mojej uprawy na wodzie destylowanej i jest tam wszystko dokladnie opisane.
pozdrawiam. .wT.
Tak czy inaczej nie da to wody destylowanej tylko demineralizowaną :)
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.