Przegotowana i wystudzona 'kranowka' powinna byc ok, woda mineralna /kupna/ powinna byc dobra.
Jednak jak zaznaczylem wczesniej nie mam zadnych podstaw aby obstawac przy tej teorii.
Zapraszam do dyskusji.
niewiem czy nadaje sie do hydro. btw mam ochote na uprawe hydro, ale narazie zbieram doswiadczenie w klasycznej uprawie. poza tym hydro jest drogie, trzeba odp wiedzy i warunkow do skutecznej uprawy.
byc moze bede experymentowal z bubblerem :rolleyes:
nara
Jesli ktos potrzebuje informacji dot. odzywania roslinek w roznych fazach wzrostu to na icmag.com jest growlog z mojej uprawy na wodzie destylowanej i jest tam wszystko dokladnie opisane.
pozdrawiam. .wT.
Tak czy inaczej nie da to wody destylowanej tylko demineralizowaną :)
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.