Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Ale róbta jak chceta :-)
Rozumiem, że niektórzy mają fetysz wciągania różnych substancji nosem, ale po co tak katować śluzówki nosa i zatoki skoro benzo idealnie wchłania się oralnie, lub zapodane pod język. (lekko, miło i przyjemnie)
Już sobie wyobrażam sniffa z klonazepamu, zatoki zajebane pyłem do granic możliwości, a jaki musi być pyszny spływ. Mogę to sobie tylko spróbować wyobrazić...
Jedynym lekiem (ale nie benzodiazepiną) jaki nadaje się do podania w klamę to oczywiście zolpidem, faktycznie szybciej działa i dobrze zmula po sniffie. - No ale w końcu mowa o typowych benzo.
Także moi kochani, zamiast kombinować, wymyślać i głupio kminić (z nudów chyba), zażywajcie benzodiazepiny zgodnie z zaleceniami czyli po prostu doustnie, oszczędzajcie noski, bo mogą się Wam przydać na
ciekawsze substancje.
ĆPAJCIE Z GŁOWĄ, jak już musicie ćpać ;)
Vlad Palovnik zaleca zdrowy rozsądek.
Dziękuję, dobranoc, ja usypiam się właśnie 4 mg klonazepamu podanym jak pan Bóg przykazał - Podjęzykowo.
PZDR.
KANNABINOIDY
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne

Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.