Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Ale róbta jak chceta :-)
Rozumiem, że niektórzy mają fetysz wciągania różnych substancji nosem, ale po co tak katować śluzówki nosa i zatoki skoro benzo idealnie wchłania się oralnie, lub zapodane pod język. (lekko, miło i przyjemnie)
Już sobie wyobrażam sniffa z klonazepamu, zatoki zajebane pyłem do granic możliwości, a jaki musi być pyszny spływ. Mogę to sobie tylko spróbować wyobrazić...
Jedynym lekiem (ale nie benzodiazepiną) jaki nadaje się do podania w klamę to oczywiście zolpidem, faktycznie szybciej działa i dobrze zmula po sniffie. - No ale w końcu mowa o typowych benzo.
Także moi kochani, zamiast kombinować, wymyślać i głupio kminić (z nudów chyba), zażywajcie benzodiazepiny zgodnie z zaleceniami czyli po prostu doustnie, oszczędzajcie noski, bo mogą się Wam przydać na
ciekawsze substancje.
ĆPAJCIE Z GŁOWĄ, jak już musicie ćpać ;)
Vlad Palovnik zaleca zdrowy rozsądek.
Dziękuję, dobranoc, ja usypiam się właśnie 4 mg klonazepamu podanym jak pan Bóg przykazał - Podjęzykowo.
PZDR.
KANNABINOIDY
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.