Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. 4-MAR i BZP.
ODPOWIEDZ
  • 1628 / 197 / 0
Ja bym polemizował czy jest taka niebezpieczna. Jak masz głowę to sobie krzywdy nie zrobisz. Pozawijaj sobie w domu w papierki takie dawki jakie chcesz i potem na miejscu, albo sobie łykasz, albo rozsypujesz i zasysujesz. %-D Lepiej mniejsze niż za duże.

Jak chcesz sniffować i nie mieć turbo bomby to zacznij sobie z 75mg, potem za 3h wrzuć sobie tyle samo i powinno starczyć na 6h zabawy. Wrócisz do domu i w kimono.

A jak ma być PIZDA OGIEŃ to bombka 100mg, na wejściu sniff z 50mg i jesteś zrobiony na 4h, ale nieogar może być ostry, potem po tych 4h sniff z 50-75mg i znowu do 3h jesteś porobiony. W sumie 7h. Tylko jak wchodzi to musisz wyczuć czy Ci ten sniff potrzebny w ogóle, jak nie i jest już mocno, ale masz takie ćpuńskie pragnienie to sobie wciągnij z 25mg.

Z doświadczenia wiem, że więcej niż 2 dorzuty to już proszenie o efekty uboczne, a korzyści mierne.

A najlepiej to potestuj w domu najpierw jak Ci to odpowiada i w jakiej ilości, żeby nie było później przypału i karetki pod klubem, ale to się tyczy w sumie wszystkich prochów. %-D
  • 35 / 1 / 0
Ok dzieki za rade. Zrobie tak ze 80 mg zarzuce w bombce a po 20 min od łykniecia bombki załaduje sniffa 40-50 mg mysle ze bedzie ok. A tak apropo to ten nieogar przypomina w jakis sposób ten po 6apb? czy raczej nie? duuuzo jadłem 6 nieraz na raz po 250-300 mg i lubie własnie takie nieogary:)
Uwaga! Użytkownik Pangucio777 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 180 / / 0
Nie ma co dorzucać, bo może to się skończyć ZS, lepiej rzucić raz a porządnie, niżeli potem zastanawiać się czy to nasza ostatnia podróż, niedługo zdam recenzję z działania substancji, mam nadzieję że jeszcze jutro, o ile sraczkomat się wyrobi...
  • 1628 / 197 / 0
Myślicie, że możliwe jest złapanie sigmy po tym? o.O

Każde następne zażycie 4,4'-DMARu było typową serotoninową fazą, a pierwsze doświadczenie serio przypominało mi Limitless, i to mocno.
  • 323 / 1 / 0
Czy przy malych dawkach zrenice tez sa rozjebane?
  • 1893 / 182 / 0
Ponawiam prosbe, opiszcie w kilku slowach roznice miedzy bomba na 3-MMC i dmar'em.
  • 1167 / 13 / 0
artur019 pisze:
Myślicie, że możliwe jest złapanie sigmy po tym? o.O

Każde następne zażycie 4,4'-DMARu było typową serotoninową fazą, a pierwsze doświadczenie serio przypominało mi Limitless, i to mocno.
w jakiech dawkach brales? i jaka byla pierwsza dawka ze sie tak czułeś?
  • 1628 / 197 / 0
Pierwsza to były 3 sniffy po 12,5mg każdy dla zapoznania się jak to robi. Sniffowałem co 15 min. Po 3 sniffie od razu tryb godlike.
  • 1167 / 13 / 0
czyli po 30mg juz zaczyna dzialac. Jest chec na dozutki tak jak przy 3mmc?
  • 1628 / 197 / 0
Chęć dorzutki jest trochę mniejsza, ale wtedy nie miałem czasu na dłuższe zabawy to nie dorzucałem. No i jak zobaczyłem swoje oczy po 40mg to też mi się odechciało, bo większe już nie mogły być. :P
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.