Jak chcesz sniffować i nie mieć turbo bomby to zacznij sobie z 75mg, potem za 3h wrzuć sobie tyle samo i powinno starczyć na 6h zabawy. Wrócisz do domu i w kimono.
A jak ma być PIZDA OGIEŃ to bombka 100mg, na wejściu sniff z 50mg i jesteś zrobiony na 4h, ale nieogar może być ostry, potem po tych 4h sniff z 50-75mg i znowu do 3h jesteś porobiony. W sumie 7h. Tylko jak wchodzi to musisz wyczuć czy Ci ten sniff potrzebny w ogóle, jak nie i jest już mocno, ale masz takie ćpuńskie pragnienie to sobie wciągnij z 25mg.
Z doświadczenia wiem, że więcej niż 2 dorzuty to już proszenie o efekty uboczne, a korzyści mierne.
A najlepiej to potestuj w domu najpierw jak Ci to odpowiada i w jakiej ilości, żeby nie było później przypału i karetki pod klubem, ale to się tyczy w sumie wszystkich prochów.
Każde następne zażycie 4,4'-DMARu było typową serotoninową fazą, a pierwsze doświadczenie serio przypominało mi Limitless, i to mocno.
artur019 pisze:Myślicie, że możliwe jest złapanie sigmy po tym? o.O
Każde następne zażycie 4,4'-DMARu było typową serotoninową fazą, a pierwsze doświadczenie serio przypominało mi Limitless, i to mocno.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.