Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
peszel pisze:Jest sens isc na detox do szpitala?
Dobry na sen jest także Promazin.
a nie walcie benzo/alko przy schodzeniu z wiekszych ilosci bo to znowu dziala na GABA i mozecie sie rozregulowac jeszcze bardziej ;)
tak samo zolpidem(lub podobne ) na sen... przez profil oddzialywania na receptory, nie działa lub działa zgoła odmiennie... obudzicie sie po kilku godzinach z cala paczka zjedzona, z wypitym GBL'em jak mieliscie pobunkrowany i/lub w dziwnych miejscach ;)
Postanowiłam skończyć z tym ciulatym ciągiem, bo doszło do tego, że na trzeźwo czułam się lepiej, niż na gblu. Po wypiciu albo wpadałam w depresję, albo zasypiałam, poza tym miałam objawy zakrzepicy i takie tam. Od samego początku ciągu lałam na sen, kurwa, budzenie się co 2-3h z okropnym skrętem to naprawdę chujowa sprawa. Pod koniec ręce trzęsły mi się tak, że przed snem musiałam szykować sobie w szklankach dawki i układać je na szafce obok łóżka, żeby po obudzeniu tylko wziąć i wypić duszkiem.
Obecnie jestem na detoxie. Karbamazepina + diazepam zdają egzamin, choć z tego drugiego jednak rezygnuję, bo jak dla mnie bez sensu jest karmić się kolejnym agonistą GABA. Łykam neurotop retard 300, lekarz zalecił jedną rano i jedną wieczorem, ale niestety poskutkowało to tym, że po pierwszej dawce skręt był taki sam, jak wcześniej - po dorzuceniu drugiej i 7,5mg diazepamu wszystko przeszło, jak ręką odjął. Matko, 8h snu bez żadnych polewek-srewek..imlovinit Dziś zażyłam 600mg karbamazepiny i 5mg diazepamu. Jest lepiej, niż kiedykolwiek. Jedyne efekty uboczne to totalna zamuła i apatia. Zamierzam sukcesywnie zmniejszać dawki, relanium odstawić już jutro (ew. pojutrze) i w ciągu tygodnia zaprzestać farmakoterapii.
Ogólnie metodę polecam z czystym sumieniem, przez pierwsze 12h czułam przyjemno-nieprzyjemną detoksykację, a ciśnienie na gibla minęło całkowicie po 24h.
EDIT: energy drink/kawa dobrze działa na zamułę. Czuję się bliska trzeźwości.
Podziwiam wytrwalosci i decyzji o odstawce:) tylko teraz musisz sobie poukladsac w glowie... Bo ja wiem ze co z tego ze z moich dawek zszedlem do zera jak juz na wtorek mam kolejny litr;)
Tak więc trzeba chya jeszcze dobrze trafić ;)
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
A z tym zamawianiem dalej no to oczywiscie tez tak mozna :D ale nawet nie wiesz kiedy i w ciagu jestes kilka lat :P
Dlatego dla mnie faza nawet jesli pozniej konczyla sie po godzince (moze trochr ponad) nie polewalem wczesniej. A polewajac nawet co 45min dobrego sortu wiadomo ze czlowiek bd sie czuc jak szmata. Skoro kolego polewales co 45min to jak spales? Bo ja walilem 4ml na noc i po 4godzinach pobudka (bez suplementacji i diety ciezko bylo po takiej dawce zasnac na dluzej niz 90minut)
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.