Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 1492 / 23 / 0
No trzy dni to może mało, ale jakbyś tydzień tak dawkował, to mogłoby się już zaczynać coś dziać złego.
  • 1343 / 18 / 0
tydzien? a jakby 2 dni ciagu (po 0,5) zrobić co 2 tyg. to sie może coś stac?
Przeraża mnie ogólnie możliwość uzaleznienia, ale jeszcze gorzej umówić sie z dziewczyna na max spiety, co do lęków - neuroleptyki tworza stany psychotyczne i ma sie od nich parkinsona, wiec z tego podziekuje
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 2 / / 0
tavaresxxx pisze:
Siemanko mam pytanie do was. Na wstępie to nie mam żadnej tolerancji na benzo - nic nigdy nie brałem. Z pewnych żródeł zdobyłem Sedam 3mg i wziąłem dwie tabletki 3 mg tak, żeby zobaczyć jak to działa, bo strseuję się przed przsyszłą pracą i chciałem przed tym wypróbować, żeby później w robocie nie było lipy. No i czuję się mocno zmulony i senny - ciężko mi skupić ostrość wzroku na jakimś przzedmiocie i ogólnie sennie się czuję, a czytałem, że to benzo nie otępia i działa lajtowo z lekką euforią i prospołecznoscią... Jakie inne benzo doradzacie i w jakich ilościach (oczywiście nie łączę z alko) na trudne i stresujące momentu (vide robota) ?? Bo jak na razie sedam to chuja działa.
Pozdrawiam.
Wtedy jak zjadłem to po tym poście godzine później poszedłem w 13-godzinną kimę :-D . Po dwóch dniach zjadłem 1 jedna tabletke, tak jak pisałeś 3mg i nic nie poczułem, kompletnie nic. Potrzebuje jakiegoś benzo, które by nie otępiało i działało prospołecznie. Co polecacie?
  • 1492 / 23 / 0
Nadal polecam Bromazepam. Możesz spróbować Relanium, ale to bardziej 'zamulające' benzo. A to, że nie poczułeś tych 3 mg. to tylko subiektywne odczucie. Poczułeś, a nawet o tym nie wiesz. Dowiedziałbyś się podczas rozmowy z dziewczyną/nieznajomym/na imprezie.
Kombinuj, na pewno znajdziesz coś dla siebie.
  • 1343 / 18 / 0
Non pisze:
A to, że nie poczułeś tych 3 mg. to tylko subiektywne odczucie. Poczułeś, a nawet o tym nie wiesz. Dowiedziałbyś się podczas rozmowy z dziewczyną/nieznajomym/na imprezie.
Ot dokładnie co chciałem powiedziec :gun: też w ciagu tripa wydawało mi sie małe uspokojenie, a potem jak wytrzeźwiałem "kur***, benzo mnie zmiotło"
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 510 / 14 / 0
Zgadzam się z Nonem.
Bromazepam, podobnie jak inne benzo działa subtelnie (do pewnych granic).
Sam uświadamiam sobie siłę działania bromka, dopiero gdy zejdzie - i oceniam tą diazepinę bardzo na plus.

Polecam start od subiektywnie niewyczuwalnych dawek nawet 1,5mg i po kilku godzinach ocenić, jak się sprawował umysł ;).
Powyższy post jest subiektywnym spostrzeżeniem z doświadczeń sennych usera.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
  • 153 / / 0
własnie wrzuciłem 6 mg i zapiłem piwkiem :) i jeszcze je sącze :)
Zobaczymy bo dzisiejszy ranek z 3 mg nic mi nie dał.

pozdro strat
  • 28 / / 0
Czy poprzez pluszowosc rozumiecie rozleniwienie? Cos czego bym bardzo nie chcial.
Zamierzam poprosic psychiatre o bromazepam, dosc bezcelowych testow.
  • 153 / / 0
nie, poprostu czujesz ze wszystko jest taki miłe miekkie itc
  • 13 / / 0
Ten Bromik jest niczym polarowy kocyk otulajacy, niczym rozek dla niemowlaka :P, niczym szlafrok od D&G, niczym pierwszy odsluch SHPONGLI :old:
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.