Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 64 / 5 / 0
Organizm po pencie sam się prowokuje do pozbywania się wody.
A czy jednocześnie po wypici tej szklanki wody zaczynasz się pocić?
  • 301 / 7 / 0
Tak nie mam. Ogolnie po pencie slabo sie poce. W porownaniu do bufa to jest lajcik. Jak zaczynam cos robic, szybko chodzic ogolnie wykonywac czynnosci fizyczne dopiero wtedy pojawia sie pot. Po duzych dawkach strasznie marzna mi nogi, wazo swoje robi.
  • 246 / 11 / 0
Nic a nic się nie pocę po wypiciu.
Z reguły trochę się pocę zaraz po wciągnięciu, BARDZO jeśli dojdzie do tego najmniejszy wysiłek fizyczny. Do tego jest to taki nieprzyjemny, zimny pot. Później z kolei, pod koniec fazy, robi mi się na ogół gwałtownie gorąco, jednak nie pocę się wtedy tak jak na początku fazy.

Teraz popijam izotonika i w sumie zdaje się, że nie gania mnie już tak do kibelka jak po wodzie. Wcześniej zjadłem trochę cytrusów bo z wcześniejszych doświadczeń wiem, że całkiem nieźle się sprawdzają.
“We are not entitled to our opinions; we are entitled to our informed opinions. Without research, without background, without understanding, it’s nothing. It’s just bibble-babble. It’s like a fart in a wind tunnel, folks.”
  • 130 / 1 / 0
łycha soli do dużej butelki z wodą i woda będzie się przyswajać. trochę cukru dodać, przeboleć smak i od razu się lepiej poczujesz.
  • 246 / 11 / 0
Z ciekawości czytałem etykietę Powerade i było tam napisane, że zawiera 'sód dla efektywnego nawodnienia', co zresztą zauważyłem po wypiciu. Jak nie będę miał w pobliżu sklepu lub pieniędzy to być może zdesperowany skorzystam z porady %-D

Przypomniało mi się coś jeszcze. Częściej niż w połowie przypadków, zaraz po wciągnięciu penty czuję potrzebę pójścia na kibel dorównującą nagłemu atakowi sraczki %-D O co do cholery w tym chodzi? Rozumiem, że to może przyspieszać metabolizm itd., ale żeby aż tak gwałtownie i dosłownie w kilkadziesiąt sekund po sniffie?
“We are not entitled to our opinions; we are entitled to our informed opinions. Without research, without background, without understanding, it’s nothing. It’s just bibble-babble. It’s like a fart in a wind tunnel, folks.”
  • 42 / / 0
Faktycznie pentedron napiera na jelita mocno. Ogólnie przy większości stymulantów wystepuje efekt parcia na kolzet.
  • 95 / / 0
To się nazywa podniecenie przed nadchodzącą korbą.
  • 301 / 7 / 0
Hahaha to jest prawda co powiedział lemonhokej1 :D Ja tak mam jak cos nowego chce spróbować, sraczka cisnie :)
  • 1472 / 197 / 0
Czorny pisze:
łycha soli do dużej butelki z wodą i woda będzie się przyswajać. trochę cukru dodać, przeboleć smak i od razu się lepiej poczujesz.
Dobra rada, ja bym tylko ten cukier dawał w osobnej butelce, bo razem to kiepska opcja :P

Ja tak często robiłem izotoniki po przepiciu jak nie było nic pod ręką. Kilka szklanek wody z solą (ważne, by dobrze rozmieszać), kilka z ciemnym kakao :D
O co do cholery w tym chodzi? Rozumiem, że to może przyspieszać metabolizm itd., ale żeby aż tak gwałtownie i dosłownie w kilkadziesiąt sekund po sniffie?

Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/pentedron-t3 ... z2VHMMOPGg
Tak, stymulant potrafi przyspieszyć metabolizm i ogólnie ruch jelit tak szybko. Nie tylko pente :P Po tym poznaje się dobre stimy, jak zaraz ciśnie na sranie :D

Swoją drogą GBL też tak potrafi zrobić, bo jest po części stymulantem.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 285 / 2 / 0
Kurde, z tym sraniem to faktycznie rację macie, a myślałem, że tylko ja taki pojebany jestem %-D
Wcześniej wspominałem o ciągu, lekko przypudrowałem i w sumie źle nie było, a i zostawiłem sobie co nieco na poranną kreskę. W ogóle, możliwa po pencie wazokonstrykcja? Zimno mi było niezależnie od tego co miałem na sobie i nie wiem czy to było przeziębienie czy co.
ODPOWIEDZ
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.