Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
A czy jednocześnie po wypici tej szklanki wody zaczynasz się pocić?
Z reguły trochę się pocę zaraz po wciągnięciu, BARDZO jeśli dojdzie do tego najmniejszy wysiłek fizyczny. Do tego jest to taki nieprzyjemny, zimny pot. Później z kolei, pod koniec fazy, robi mi się na ogół gwałtownie gorąco, jednak nie pocę się wtedy tak jak na początku fazy.
Teraz popijam izotonika i w sumie zdaje się, że nie gania mnie już tak do kibelka jak po wodzie. Wcześniej zjadłem trochę cytrusów bo z wcześniejszych doświadczeń wiem, że całkiem nieźle się sprawdzają.
Przypomniało mi się coś jeszcze. Częściej niż w połowie przypadków, zaraz po wciągnięciu penty czuję potrzebę pójścia na kibel dorównującą nagłemu atakowi sraczki
Czorny pisze:łycha soli do dużej butelki z wodą i woda będzie się przyswajać. trochę cukru dodać, przeboleć smak i od razu się lepiej poczujesz.
Ja tak często robiłem izotoniki po przepiciu jak nie było nic pod ręką. Kilka szklanek wody z solą (ważne, by dobrze rozmieszać), kilka z ciemnym kakao :D
O co do cholery w tym chodzi? Rozumiem, że to może przyspieszać metabolizm itd., ale żeby aż tak gwałtownie i dosłownie w kilkadziesiąt sekund po sniffie?
Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/pentedron-t3 ... z2VHMMOPGg
Swoją drogą GBL też tak potrafi zrobić, bo jest po części stymulantem.
Wcześniej wspominałem o ciągu, lekko przypudrowałem i w sumie źle nie było, a i zostawiłem sobie co nieco na poranną kreskę. W ogóle, możliwa po pencie wazokonstrykcja? Zimno mi było niezależnie od tego co miałem na sobie i nie wiem czy to było przeziębienie czy co.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.