Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
A czy jednocześnie po wypici tej szklanki wody zaczynasz się pocić?
Z reguły trochę się pocę zaraz po wciągnięciu, BARDZO jeśli dojdzie do tego najmniejszy wysiłek fizyczny. Do tego jest to taki nieprzyjemny, zimny pot. Później z kolei, pod koniec fazy, robi mi się na ogół gwałtownie gorąco, jednak nie pocę się wtedy tak jak na początku fazy.
Teraz popijam izotonika i w sumie zdaje się, że nie gania mnie już tak do kibelka jak po wodzie. Wcześniej zjadłem trochę cytrusów bo z wcześniejszych doświadczeń wiem, że całkiem nieźle się sprawdzają.
Przypomniało mi się coś jeszcze. Częściej niż w połowie przypadków, zaraz po wciągnięciu penty czuję potrzebę pójścia na kibel dorównującą nagłemu atakowi sraczki
Czorny pisze:łycha soli do dużej butelki z wodą i woda będzie się przyswajać. trochę cukru dodać, przeboleć smak i od razu się lepiej poczujesz.
Ja tak często robiłem izotoniki po przepiciu jak nie było nic pod ręką. Kilka szklanek wody z solą (ważne, by dobrze rozmieszać), kilka z ciemnym kakao :D
O co do cholery w tym chodzi? Rozumiem, że to może przyspieszać metabolizm itd., ale żeby aż tak gwałtownie i dosłownie w kilkadziesiąt sekund po sniffie?
Czytaj więcej na: http://talk.hyperreal.info/pentedron-t3 ... z2VHMMOPGg
Swoją drogą GBL też tak potrafi zrobić, bo jest po części stymulantem.
Wcześniej wspominałem o ciągu, lekko przypudrowałem i w sumie źle nie było, a i zostawiłem sobie co nieco na poranną kreskę. W ogóle, możliwa po pencie wazokonstrykcja? Zimno mi było niezależnie od tego co miałem na sobie i nie wiem czy to było przeziębienie czy co.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.