4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 585 / 3 / 0
źle głaszczesz kota, dlatego nie mruczy
podrap go za uszkiem
o tak
ooo tak
<mrrrrrr>
kici kici

metkat z dexem <love>
  • 456 / 14 / 0
Jak wygląda sprawa z użyciem metkatu przy stosowaniu bupropionu (wellbrutim xr)?
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 260 / 4 / 0
Prawdopodobnie słabiej podziała ze względu na to, że bupronion jest też aminoketonem. Moim zdaniem gra nie warta świeczki, w wyższych dawkach metkat za mocno tyra serce.
Uwaga! Użytkownik mnnm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 456 / 14 / 0
a co z trazodonem?
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 520 / 8 / 0
Metekat 150-300 mg powiedzmy raz na tydzień + citalopram 20 mg na dobę brany regularnie od dłuższego czasu + klonazepam 1 mg brany tak samo jak Cilaopram. Czy po dłuższym (np: trzy-6 miesięcy) łączeniu tych substancji mogą wystąpić jakieś przykre niespodzianki?
  • 158 / 2 / 0
Jak się ma mix metkata oral z 3mmc?
Myślałem aby przyjebać 3mmc jak zacznie schodzić euforia
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
  • 108 / 1 / 0
Taki mix jest niebezpieczny dla serca i to BARDZO.
Jak zacznie schodzic euforia po metkacie i przyjebiesz 3 mmc poczujesz sam "wjazd" i po chwili 10-15min bedzie zjazd.
Coraz to kolejna dożutka działa słabiej krócej i potęguje zjazd.
  • 2065 / 244 / 0
Ze 3 razy łaczylem kota z etylofenidatem, efekty takie jak dodanie obu działań. Tak samo etkat podawalem etylofenidatem, chyba niezliczoną ilosć razy, etkat ma okrutne wejście a etylofenidat takie bardzo euforyczne. Z etylofenidatem łaczyłem też mefedron, najprzyjemniejsze połaczenie IMO. jak bylem dobrze wyjebany etylofenidatem puknąłem 0,25g mefedronu, ale byłem niezadowolony, bo wypadalem z kanału i podalem na raty. Szybko dorobiłem następne 0,25g, znajomy na mnie krzyczał, chcial uciec z auta jak to pukne (mam taki dziwny charakter, że zabawa ze stymulantami zaczyna se dla mnie tam, gdzie dla innych przedawkowanie) i tym razem wzorowo wszedlem w kanał, szybko docisnąłem, mmmmmm, szkoda, ze tak krótko. tylko po każdym ciągu jestem glupszy niż po poprzednim, serio. I coraz dłuzej mózg wraca do poprzedniej sprawności. teraz wolę sobie od czasu do zasu raz lub dwa pstryknąć i nie wpadc w ciagi, szybko przemeczyć sie na zjeździe, wrzucic depresant i znów na dlugo zapomnieć o stymulantach. naprawdę nie lubię stymulantów biorąc pod uwagę ich ogólny prfil dzialania (euforię każdy lubi), ale mój mózg jest tak przepalony, ze jak dłużej nie biorę stymulantów zaczynam zapominac o zjazdach, zawalonych sprawach, o swoim zachowaniu na bani i pragnę poczuć tą często tylko kilkuminotową euforię, a gdy ona zejdzie jestem zły na siebie, mam wyrzuty sumienia, jak naszybciej chcę dojść do siebie. Dlatego kot mi przypasował, krótko działa, po jednej paczce zjazd jest lajtowy, 3-4h od pukniecia moge zasnać, zawsze sobie na zejsciu przypalę, albo częściej dołoże jakieś opio i np. na miesiąc mam spokój.

Jeszcze z etylofenidatem łączylem pentedron, dostałem gratis chyba 0,4 i jak na bani po etylo to pstryknąłem w całości praktyc znie nie zauwazyłem nasilenia fazy, pstryknąłem jeszcze etylo. Malo brakowalo a przetestowałbym miks NE B i etylofenidat, rozrobilem NEB 2x200mg i jeszcze MXE 200mg co mialo starczyć na 3 odloty. Bylem tak wyjebany, ze pomylilem pompki, podalem 200mg MXE i tak odlecialem, że nie bylem w stanie podać NEB i nie wiem, wycisnąłem go ze strzykawek, albo jakoś inaczej sie wylał, nie jebnałem w każdym razie.
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2013 przez gazyfikacja plazmy, łącznie zmieniany 4 razy.
  • 520 / 8 / 0
Nie wiem czy to dobry dział, ale wczoraj wieczorem poszło 200 mg karbamazepiny w wersji retard, a dzisiaj rano jeszcze 200 mg (z powodu obawy przed wystąpieniem padaczki po nagłym odstawieniu dużych ilości zolpidemu). Teraz chciałbym zapodać sobie i.v. metkata z 12 tabletek Acataru (robię dosyć rozwodniony 20 ml czyli 4 strzały w ciągu 3 godzin) i nie wiem czy kocur nie pogryzie się z karbamazepiną. Proszę o ocenę ryzyka takiego połączenia.
  • 31 / / 0
Trzeba Ci będzie ze dwa razy takiego kotka,żebyś poczuł jak bez karby.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.