4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 585 / 3 / 0
źle głaszczesz kota, dlatego nie mruczy
podrap go za uszkiem
o tak
ooo tak
<mrrrrrr>
kici kici

metkat z dexem <love>
  • 456 / 14 / 0
Jak wygląda sprawa z użyciem metkatu przy stosowaniu bupropionu (wellbrutim xr)?
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 260 / 4 / 0
Prawdopodobnie słabiej podziała ze względu na to, że bupronion jest też aminoketonem. Moim zdaniem gra nie warta świeczki, w wyższych dawkach metkat za mocno tyra serce.
Uwaga! Użytkownik mnnm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 456 / 14 / 0
a co z trazodonem?
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 520 / 8 / 0
Metekat 150-300 mg powiedzmy raz na tydzień + citalopram 20 mg na dobę brany regularnie od dłuższego czasu + klonazepam 1 mg brany tak samo jak Cilaopram. Czy po dłuższym (np: trzy-6 miesięcy) łączeniu tych substancji mogą wystąpić jakieś przykre niespodzianki?
  • 158 / 2 / 0
Jak się ma mix metkata oral z 3mmc?
Myślałem aby przyjebać 3mmc jak zacznie schodzić euforia
"Oto i On, boski prototyp, mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji. Zbyt pokręcony by żyć, zbyt rzadki by umrzeć." - Hunter S. Thompson
  • 108 / 1 / 0
Taki mix jest niebezpieczny dla serca i to BARDZO.
Jak zacznie schodzic euforia po metkacie i przyjebiesz 3 mmc poczujesz sam "wjazd" i po chwili 10-15min bedzie zjazd.
Coraz to kolejna dożutka działa słabiej krócej i potęguje zjazd.
  • 2066 / 244 / 0
Ze 3 razy łaczylem kota z etylofenidatem, efekty takie jak dodanie obu działań. Tak samo etkat podawalem etylofenidatem, chyba niezliczoną ilosć razy, etkat ma okrutne wejście a etylofenidat takie bardzo euforyczne. Z etylofenidatem łaczyłem też mefedron, najprzyjemniejsze połaczenie IMO. jak bylem dobrze wyjebany etylofenidatem puknąłem 0,25g mefedronu, ale byłem niezadowolony, bo wypadalem z kanału i podalem na raty. Szybko dorobiłem następne 0,25g, znajomy na mnie krzyczał, chcial uciec z auta jak to pukne (mam taki dziwny charakter, że zabawa ze stymulantami zaczyna se dla mnie tam, gdzie dla innych przedawkowanie) i tym razem wzorowo wszedlem w kanał, szybko docisnąłem, mmmmmm, szkoda, ze tak krótko. tylko po każdym ciągu jestem glupszy niż po poprzednim, serio. I coraz dłuzej mózg wraca do poprzedniej sprawności. teraz wolę sobie od czasu do zasu raz lub dwa pstryknąć i nie wpadc w ciagi, szybko przemeczyć sie na zjeździe, wrzucic depresant i znów na dlugo zapomnieć o stymulantach. naprawdę nie lubię stymulantów biorąc pod uwagę ich ogólny prfil dzialania (euforię każdy lubi), ale mój mózg jest tak przepalony, ze jak dłużej nie biorę stymulantów zaczynam zapominac o zjazdach, zawalonych sprawach, o swoim zachowaniu na bani i pragnę poczuć tą często tylko kilkuminotową euforię, a gdy ona zejdzie jestem zły na siebie, mam wyrzuty sumienia, jak naszybciej chcę dojść do siebie. Dlatego kot mi przypasował, krótko działa, po jednej paczce zjazd jest lajtowy, 3-4h od pukniecia moge zasnać, zawsze sobie na zejsciu przypalę, albo częściej dołoże jakieś opio i np. na miesiąc mam spokój.

Jeszcze z etylofenidatem łączylem pentedron, dostałem gratis chyba 0,4 i jak na bani po etylo to pstryknąłem w całości praktyc znie nie zauwazyłem nasilenia fazy, pstryknąłem jeszcze etylo. Malo brakowalo a przetestowałbym miks NE B i etylofenidat, rozrobilem NEB 2x200mg i jeszcze MXE 200mg co mialo starczyć na 3 odloty. Bylem tak wyjebany, ze pomylilem pompki, podalem 200mg MXE i tak odlecialem, że nie bylem w stanie podać NEB i nie wiem, wycisnąłem go ze strzykawek, albo jakoś inaczej sie wylał, nie jebnałem w każdym razie.
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2013 przez gazyfikacja plazmy, łącznie zmieniany 4 razy.
  • 520 / 8 / 0
Nie wiem czy to dobry dział, ale wczoraj wieczorem poszło 200 mg karbamazepiny w wersji retard, a dzisiaj rano jeszcze 200 mg (z powodu obawy przed wystąpieniem padaczki po nagłym odstawieniu dużych ilości zolpidemu). Teraz chciałbym zapodać sobie i.v. metkata z 12 tabletek Acataru (robię dosyć rozwodniony 20 ml czyli 4 strzały w ciągu 3 godzin) i nie wiem czy kocur nie pogryzie się z karbamazepiną. Proszę o ocenę ryzyka takiego połączenia.
  • 31 / / 0
Trzeba Ci będzie ze dwa razy takiego kotka,żebyś poczuł jak bez karby.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.