Zakochany jestem w beta-ketonach ale chcialbym sprobowac czegos nowego.
MDMA probowalem ze znakomitego zrodla wielokrotnie i moim zdaniem jest po prostu przereklamowane - jak wiele starych i popularnych srodkow psychoaktywnych.
Chciałbym spróbować metaamfetaminy i doświadczyć efektu rozpływania się...
Czym różni się MDMA of mety?
Czy po mecie wystepuje pobudzenie seksualne jak po wielu ketonach?
astralnykutas pisze:Czym różni się MDMA of mety?
Jako, że każde odczucia są indywidualne, chcę w tym miejscu zebrać kilka opinii dla porównania.
Twój nic niewnoszący post wcale nie jest lepszy. Przygadał kocioł garnkowi :finger:
Ale te zjazdy, psychozy, depresje i rozpierdol w bani po mecie.. Ja dziękuję. Pobudzenie seksualne? Nie próbowalem, ale wątpie, czy by siusiak dzialal jak trzeba. Na pewno przyjemnie się robi cokolwiek zwyczajnego, w chmurach spokojnej euforii. Po MDMA zwykle rzeczy bylyby trudne i w ogóle.. Nie. Empatii na mecie też trochę jest, ale nie porównywalnie mniej niż przy MDMA. Ogólnie profil substancji jest bardzo różny, pomimo kilku podobieństw..
MDMA przereklamowane? A jakie niby substancje mogą mu dorównywać?
Ale te zjazdy, psychozy, depresje i rozpierdol w bani po mecie.. Ja dziękuję
Meta, podobnie jak MDMA, nie stymuluje i nadaje się do kanapowych melanży.
@BS
Masz na myśli metkę czy mdma?
Mdma przereklamowane? A jakie niby substancje mogą mu dorównywać?
Nie wiem dokładnie co to było i spotkałem się z kilkoma ketonami dość podobnymi do siebie, które moim zdaniem gniotą starego mefa i spopularyzowane MDMA.
astralnykutas pisze:@BS
Masz na myśli metkę czy mdma?
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
Przynajmniej tak wynikałoby z opisu fazy moich znajomych...
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.