Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1252 / 4 / 0
Witajcie,

Zakochany jestem w beta-ketonach ale chcialbym sprobowac czegos nowego.

MDMA probowalem ze znakomitego zrodla wielokrotnie i moim zdaniem jest po prostu przereklamowane - jak wiele starych i popularnych srodkow psychoaktywnych.

Chciałbym spróbować metaamfetaminy i doświadczyć efektu rozpływania się...
Czym różni się MDMA of mety?

Czy po mecie wystepuje pobudzenie seksualne jak po wielu ketonach?
  • 2775 / 39 / 0
astralnykutas pisze:
Czym różni się MDMA of mety?
Budową cząsteczki, farmakologią, efektami. Chłopie, zamiast zakładać kolejny zjebany temat to zadałbyś sobie troszkę trudu, poczytał o jednym i drugim a następnie wyciągnął wnioski. Informacji, nawet na tym forum, jest mnóstwo
Ostatnio zmieniony 18 maja 2013 przez BS, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1252 / 4 / 0
Gdybyś przeczytał ze zrozumieniem moje pytanie, wiedziałbyś, że pytam o subiektywne doznania w różnicach działania obu substancji.
Jako, że każde odczucia są indywidualne, chcę w tym miejscu zebrać kilka opinii dla porównania.

Twój nic niewnoszący post wcale nie jest lepszy. Przygadał kocioł garnkowi :finger:
  • 419 / 2 / 0
Na pewno po jednej i po drugiej substancji czlowiek czuje się tak naturalnie, jak po jakiejś witamince..
Ale te zjazdy, psychozy, depresje i rozpierdol w bani po mecie.. Ja dziękuję. Pobudzenie seksualne? Nie próbowalem, ale wątpie, czy by siusiak dzialal jak trzeba. Na pewno przyjemnie się robi cokolwiek zwyczajnego, w chmurach spokojnej euforii. Po MDMA zwykle rzeczy bylyby trudne i w ogóle.. Nie. Empatii na mecie też trochę jest, ale nie porównywalnie mniej niż przy MDMA. Ogólnie profil substancji jest bardzo różny, pomimo kilku podobieństw..
MDMA przereklamowane? A jakie niby substancje mogą mu dorównywać?
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 2775 / 39 / 0
większość substancji jakich próbowałem przebija ją na każdej płaszczyźnie
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1252 / 4 / 0
Ale te zjazdy, psychozy, depresje i rozpierdol w bani po mecie.. Ja dziękuję
To jest domena fety. Po dobrej metafecie (nie zmieszanej z fetą!) takie zjawiska nie powinny występować... przynajmniej tak słyszałem.
Meta, podobnie jak MDMA, nie stymuluje i nadaje się do kanapowych melanży.

@BS
Masz na myśli metkę czy mdma?
Mdma przereklamowane? A jakie niby substancje mogą mu dorównywać?
Wielokrotnie kupowałem substancje sprzedawane jako 4-mmc, które dają pobudzenie seksualne, świetną euforię z nutą empatii i nie stymulują w nachalny sposób jak mefedron. Nie dawały też zjazdu ani typowych dla mefa 'schiz' wynikających prawdopodobnie z silnego działania noradrenalinowego.

Nie wiem dokładnie co to było i spotkałem się z kilkoma ketonami dość podobnymi do siebie, które moim zdaniem gniotą starego mefa i spopularyzowane MDMA.
  • 2775 / 39 / 0
astralnykutas pisze:
@BS
Masz na myśli metkę czy mdma?
mdma
  • 992 / 25 / 0
Zależy czego szukasz, czego oczekujesz i jakie masz preferencje. Jak dla mnie MDMA jest po prostu chujowe i zero w tym czegokolwiek odkrywczego. metę stawiam akurat bardzo wysoko w moim rankingu choćby za tą motywację i nienaturalny pociąg do zdobywania wiedzy, jak chce mogę też się świetnie na niej bawić, czas działania to od rana do wieczora i o ile się pilnujesz to spoko zwała ominiesz. Niestety jest kiepska do walenia w ciągu. W sumie to tak jak MDMA.
  • 194 / 2 / 0
Dowiedziałem się w tym temacie że meta nie stymuluje heh
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 1252 / 4 / 0
Raczej znosi zmęczenie niż stymuluje. Nie jest to czysta, nachalna stymulacja jak w przypadku amfetaminy, a raczej kanapowy haj jak przy MDMA i niektórych ketonach.
Przynajmniej tak wynikałoby z opisu fazy moich znajomych...
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.