I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Bylica piołun, kilka datur w tym strammonium, inoxia i jeszcze jakieś kilka niezidentyfikowane (nasiona z ogrodu botanicznego mojej uczelni) Hyoscyamus niger, albus i muticus (z tej roślinki robie właśnie magisterkę) Atropa belladona, Lophohpora williamsi (maleńka), Papaver sommniferum ;), Scopolia carnica, Miechówka pomarańczowa, jakieś mieszańce lulecznicy z róznych źródeł. No i mnóstwo innych ziół i krzewów, ciekawych, choć nie specjalnie magicznych. No i oczywiście MJ, ale to nie w ogródku i nie jakieś hardcore skunki tylko słodką, rasta marie. A i co ważne rośliny które występują w Polsce pozyskiwałem ze stanowisk naturalnych.
Skąd mogę wziąc nasiona lub sadzonki dream herbu?
ps. jak dobrze pamietam to Black Panther zajmowal sie uprawą dream herba http://herbarium.0-700.pl/ tu jego strona, jesli naprawde Ci zalezy to skontaktuj sie z nim :)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.