I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Bylica piołun, kilka datur w tym strammonium, inoxia i jeszcze jakieś kilka niezidentyfikowane (nasiona z ogrodu botanicznego mojej uczelni) Hyoscyamus niger, albus i muticus (z tej roślinki robie właśnie magisterkę) Atropa belladona, Lophohpora williamsi (maleńka), Papaver sommniferum ;), Scopolia carnica, Miechówka pomarańczowa, jakieś mieszańce lulecznicy z róznych źródeł. No i mnóstwo innych ziół i krzewów, ciekawych, choć nie specjalnie magicznych. No i oczywiście MJ, ale to nie w ogródku i nie jakieś hardcore skunki tylko słodką, rasta marie. A i co ważne rośliny które występują w Polsce pozyskiwałem ze stanowisk naturalnych.
Skąd mogę wziąc nasiona lub sadzonki dream herbu?
ps. jak dobrze pamietam to Black Panther zajmowal sie uprawą dream herba http://herbarium.0-700.pl/ tu jego strona, jesli naprawde Ci zalezy to skontaktuj sie z nim :)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.