Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 146 / / 0
Przeczytaj posty nad Twoim -.-
Działanie - czysty stymulant. Nie wiem do czego może być podobny, nie gustuję w stimsach, z RC stimsów próbowałem tylko MDPV i bufedronu, i nie jest podobny do żadnego z nich.
Dawkowanie:
Słabo 20-40 mg
Średnio 40-60 mg
Moco 60-80 mg
Bardzo mocno 80mg +
Dawkowanie jest podane w stosunku do donosowej drogi podania.
Nie wróżę substancji podboju rynku RC, zwykły stymulant, których to obecnie w ofercie vendorów nie brakuje, dorzucanie kolejnej dawki mija się z celem - działanie jest ledwie zauważalne, znosi jedynie skutki zwały, która i tak jest ledwo zauważalna.
  • 4807 / 268 / 0
Skąd wziąłeś to dawkowanie?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 146 / / 0
Z doświadczenia mojego, znajomych na których był testowany 3,4-DMEC jaki i tu z forum, gdzie ludzie pisali, że od 100+ mg na pierwszy raz zaczynają się ostre jazdy z negatywnymi efektami. Dawkowanie jest podane dla osoby o zerowej tolerancji. Mnie na 1,5 godziny porobiło 40 mg, później nasypałem 120 mg i efektów już prawie nie poczułem. Nie mam pojęcia jak ma się oral do tej substancji, nie zamierzam testować tej drogi podania
  • 377 / 3 / 0
Faktycznie dawkowanie wydaje się kosmicznie wręcz zaniżone. Z drugiej strony ja raz zarzuciłem 100mg i było niefajnie, ale w szczególności na zejściu. W trakcie działania takie tam, więc nie doszukiwałbym się przedawkowania w 100mg, wręcz przeciwnie, gdyby nie głębia negatywnych efektów drugi test celowałbym w 200mg+
Whole life is about "up" and "down".
  • 297 / 2 / 0
w nos 80mg czysta stymulacja, wale bombe bedzie lepiej-150mg(bhp %-D )

17 kwi 2013, 15:27

Po tych 80mg w stanie czegoś brakowało, bardzo malutki 'niepokój'- kurde to za mało, to nie tak ma wyglądać.

Po bombce 150mg stan się wyklarował i mogłem się cieszyć bardzo czystą, nienachalną, płynną stymulacją, pozwalającą poskładać myśli przed ich wypowiedzeniam.

Kolejna bombka około 170mg, i kolejna 60/70mg.Po 170mg stan był nadal na poziomie podobnym jak na poprzedniej, niemniej jednak gdyby taka większa została przyjęta na początku zabawa była by lepsza- na pewno dłużej by to trwało.

Po bombie 60/70mg stan znowu trochę poleciał w górę jednak przypominał minimalną stymulację z nutką sedacyjnej euforii, stan już nie tak płynny jak wcześniej. Zjazd znikomy, nawet kiedy substancja przestaje działać nie ma problemu z tym żeby nadal siedzieć z ludźmi i ciągnąć 'rozkminy w stylu nobla do rana'.

Dopalaliśmy pomiędzy bombkami AKB-48 H.B. - ciekawy, bardzo kanabisowy kannabinoid- jednak do stimów nie polecam

Generalnie nie polecam wciągać, to nadaja sie do przyjmowania ORALNEGO.
Dzień po: bardzo spox

Ciekawostka:
Jeden ze szczurków zjadł bombke ~160mg , zaczął płakać jak bardzo to kocha swoją dziewczynę, prowadzić dyskusję na temat swoich poglądów za które rozedrze koszulę klękając na kolanach przy czym nie przestawał skamleć o kolejną bombkę- mi by tam bylo głupio %-D

elo!

18 kwi 2013, 15:14

2/3 dni czuć jak nrki dostały w dupe- piłem też niewiele w trakcie przyjmowania tego specyfiku więc nie można się sugerować 100%.
Ostatnio zmieniony 19 kwietnia 2013 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: scalono
nie bądźmy typowi bo jeszcze ktoś weźmie z nas przykład.
NeuronowyJeździec
Muchomor! Czy już wszyyystkiee maAAaaszz?! Zdążymy ocalić świat! muchomor!
Taaaak, przyjaciel Twój! Ramie w ramie w wielki bóóóój.MUCHOMOR!
  • 1167 / 13 / 0
Wedle mnie ta substancja podobna do pentedronu. Nic nadzwyczajnego. Jakas pojebana stymulacja i nic więcej. Ja odczuwam mocne wejście na serce. Ani się skupić ani robić coś konkretnego. Takie byle jakie.
  • 84 / / 0
Do pentedronu się nie umywa!
Uwaga! Użytkownik haze69 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1167 / 13 / 0
Mapisalem podobne nie identyczne

Sent from my GT-S5830 using Rozmowy [H]yperreala mobile app
  • 1009 / 42 / 0
A może ktoś porównać z 3,4dmmc w wersji kryształków? (nie o puder mi chodzi)
  • 200 / 4 / 0
Dla mnie substancja nie warta uwagi.

60 mg p.o. bez tolerancji praktycznie (ostatnio sporadycznie neb/pentedron w dawce ok. 50 mg) nic nie podziałał na pusty żołądek, nawet stymulacji żadnej :(. Za parę dni jak będę miał chwilę wolną to sprawdzę 100 mg.

Wcześniej ok tydzień temu skończyłem 2 tyg. "Ciąg" po ok 40-50mg dziennie z rana neba.

Edit
Hmm... po ok 1, 5h poczułem coś, czyli lekki ból głowy. Heh.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.