Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Próbowałem kiedyś tego i-doser, 15-30min jeden "utwór", nie pamiętam już jakie miały nazwy, ale straciłem kilka godzin na słuchaniu tego. Efektów brak.
Kontakt:
ale jak się skupi na częstotliwiści , bitach itd. to występują lekkie halucyny.
bardzo mi się podobało jak po szybie chodziło jakieś małe robaki i mieniły się kolorami. (to tak w skrucie)
Pozdro
Kontakt:
Proszę o scalenie: heroin sprawiło jeszcze, że ani się obejrzałem, była to chwila a już spałem, rano obudziłem się wyspany i zmotywowany, ale łeb wydawał się lekko cięższy.
Scalono sonen
To najbardziej spektakularne efekt, jaki odczulem. Czulem też kilka innych, jak np. ściana w którą wpatrywalem się przy bufo toad zrobila się z zielonej fioletowa i zaczęla śnieżyć jak po UR-144. Problem z i-doserami jest taki, że ich dzialanie trwa najwyżej minutę, przy 20 minutach sluchania.. I nigdy po zdjęciu sluchawek. Ale dziala.
Ah, jest jeszcze taki jeden, którego się ma sluchać pomiędzy doserami, oczyszczający mózg. Jego dzialanie faktycznie zostawalo nawet z pól godziny po sluchaniu- taka przyjemna rześkośc, raczej nie na poziomie placebo, może trochę.. Ale czasem do niej wracam, więc coś w tym jest :)
Hmm, a może tak spróbować przy MXE..?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.