Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 194 / 2 / 0
Ostatnio spotkałem się z lepkim,walił jak skurwysyn a nic nie pacał.
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 192 / 2 / 0
No też na taki trafiłem. Ani powera ani zjazdu. Jedynie to siedziałem do późna z lekkim humorem.
  • 162 / 4 / 0
Kurde od jakiegoś czasu jak sie nadmucham tak porzadnie to pier***le takie przedziwne głópoty że masakra. Mnie to śmieszy wiem że gadam bez sęsu ale ludzie się śmieją niektórzy padaja ze smiechu różnie reagują ci co nie zażywają .
Ostatnią akcje siedze z ziomkiem w samochodzie to był chyba drugi dzień i mecze sie z wyciagnieciem fetki na pudełko od płyty wiec w pewnym momencie jebłem że może ona nie lubi do nosa, i zaczynam podkładać że to niby fetka drze ryj i dre ryj ''NIEEEEEEE !!! , JA NiE ChCE do NOSAAAAAAA !!! w tym momencie jakby wracam i dre ryj do mojego ziomka ''KURWAAA DAWAJ Łom !!!
Automatycznie ja w brechT i moj ziomek to samo haha
Poryciuchy raz się przyłańczają a raz sie wkurwiają i każą mi się zamknąc , za każdym razem wtedy satysfakcje daje mi wkurwianie ich. Są to moi dobzi znajomi także wszystko ''zazwyczaj'' jest traktowane z dystansem.
Miał ktoś tak? Ja tak mam za każdym razem gdy nie spie juz jednego dnia i nocy i nastepny dzien znowu to tak około południa jest kurwa kabaret :D
  • 5792 / 1188 / 43
To się nadaje do cooltowych
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 150 / 1 / 0
.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2015 przez aenedue, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1 / / 0
Hej, chcialabym zapytac jakie DOKLADNIE witaminy wyplukuje amfetamina? Co pic/przyjmowac by w miare mozliwosci uzupelniac ich niedobor. Z gory uprzejmie dziekuje ;)
  • 1857 / 70 / 80
Tak właściwie to skutki uboczne kilkudniowego działania mam takie same jak w przypadku mety. Przy czym tutaj nie ważne ile przyjmę to i tak nie potrafie osiągnąć tego stanu który bym chciał. Dorzutki nasilają głównie efekty uboczne, a działanie na ktorym mi zależy dochodzi do pewnego poziomu i wyżej już nie chce.
To ja już wole nastepnym razem poszukać mety a z tym daje sobie spokój, wypaliło się dla mnie i to szybko.
  • 162 / 4 / 0
kasia-g73 pisze:
Hej, chcialabym zapytac jakie DOKLADNIE witaminy wyplukuje amfetamina? Co pic/przyjmowac by w miare mozliwosci uzupelniac ich niedobor. Z gory uprzejmie dziekuje ;)
Według mnie najlepiej jest zakupić sobie opakowanie Centrum Advance 30 lub 60 tabletek i zażywać je regularnie albo przed i po zażyciu.
  • 203 / 7 / 0
ja podczas brania meth zawsze biorę magnez+cardio, jakiś kompleks witamin (np. vigor, centrum..), piję duużo wody i raz na jakiś czas jogurt i to wszystko.
ale to i tak gówno pomaga :-D
Nocny Spamer
  • 26 / / 0
BS pisze:
dostałem kiedyś stumiligramowego sampla fety
Biały jak śnieg puder, praktycznie bez zapachu. Kumpel, który to wciągał bardzo zachwalał :-D
tylko skad pewnosc ze to byla feta?
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.