Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
Ostatnią akcje siedze z ziomkiem w samochodzie to był chyba drugi dzień i mecze sie z wyciagnieciem fetki na pudełko od płyty wiec w pewnym momencie jebłem że może ona nie lubi do nosa, i zaczynam podkładać że to niby fetka drze ryj i dre ryj ''NIEEEEEEE !!! , JA NiE ChCE do NOSAAAAAAA !!! w tym momencie jakby wracam i dre ryj do mojego ziomka ''KURWAAA DAWAJ Łom !!!
Automatycznie ja w brechT i moj ziomek to samo haha
Poryciuchy raz się przyłańczają a raz sie wkurwiają i każą mi się zamknąc , za każdym razem wtedy satysfakcje daje mi wkurwianie ich. Są to moi dobzi znajomi także wszystko ''zazwyczaj'' jest traktowane z dystansem.
Miał ktoś tak? Ja tak mam za każdym razem gdy nie spie juz jednego dnia i nocy i nastepny dzien znowu to tak około południa jest kurwa kabaret :D
To ja już wole nastepnym razem poszukać mety a z tym daje sobie spokój, wypaliło się dla mnie i to szybko.
kasia-g73 pisze:Hej, chcialabym zapytac jakie DOKLADNIE witaminy wyplukuje amfetamina? Co pic/przyjmowac by w miare mozliwosci uzupelniac ich niedobor. Z gory uprzejmie dziekuje ;)
ale to i tak gówno pomaga :-D
BS pisze:dostałem kiedyś stumiligramowego sampla fety
Biały jak śnieg puder, praktycznie bez zapachu. Kumpel, który to wciągał bardzo zachwalał :-D
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.