ja wzialem raz max. 4 tabsy to sie po prostu obudzilem nastepnego dnia :)
wujek supra
starczy tych zolpidemowskich opowieści...
Useless me and useless you...
powinno pomuc - ja mieszam z DXMem i mam naprawde klarowne tripy bez problemow z pamiecia. Oczywiscie mysle ze po Stilnoxie moze byc ciezej zapamietac wszystko - ale napewno cos pomoze
pozatym uwazam ze lecytyna do wszystkiego jest dobra :)
kamyk pisze: Mam tego duuuużo w domu ale kompletnie na mnie nie działa, a bałam się brać więcej niz 2 tabletki.
zjadlas dwie tabletki i nic nie poczulas...? i cant believe..
wujek supra
a samo działanie rekreacyjne zolpidemu nie jest moim zdaniem zbyt ciekawe.ten shit to prosty hypnotic.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.