ja wzialem raz max. 4 tabsy to sie po prostu obudzilem nastepnego dnia :)
wujek supra
starczy tych zolpidemowskich opowieści...
Useless me and useless you...
powinno pomuc - ja mieszam z DXMem i mam naprawde klarowne tripy bez problemow z pamiecia. Oczywiscie mysle ze po Stilnoxie moze byc ciezej zapamietac wszystko - ale napewno cos pomoze
pozatym uwazam ze lecytyna do wszystkiego jest dobra :)
kamyk pisze: Mam tego duuuużo w domu ale kompletnie na mnie nie działa, a bałam się brać więcej niz 2 tabletki.
zjadlas dwie tabletki i nic nie poczulas...? i cant believe..
wujek supra
a samo działanie rekreacyjne zolpidemu nie jest moim zdaniem zbyt ciekawe.ten shit to prosty hypnotic.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.