ja wzialem raz max. 4 tabsy to sie po prostu obudzilem nastepnego dnia :)
wujek supra
starczy tych zolpidemowskich opowieści...
Useless me and useless you...
powinno pomuc - ja mieszam z DXMem i mam naprawde klarowne tripy bez problemow z pamiecia. Oczywiscie mysle ze po Stilnoxie moze byc ciezej zapamietac wszystko - ale napewno cos pomoze
pozatym uwazam ze lecytyna do wszystkiego jest dobra :)
kamyk pisze: Mam tego duuuużo w domu ale kompletnie na mnie nie działa, a bałam się brać więcej niz 2 tabletki.
zjadlas dwie tabletki i nic nie poczulas...? i cant believe..
wujek supra
a samo działanie rekreacyjne zolpidemu nie jest moim zdaniem zbyt ciekawe.ten shit to prosty hypnotic.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.