helluvaginator pisze:borderline'owcy, jak wyglada wielkosc przyjmowanej przez was dawki na przestrzeni czasu? z jakiego pulapu wystartowaliscie, do jakiego rzedu mg doszliscie i w jakim czasie?
Biorąc pod uwagę to, że Lamotrygina jest lekiem normatymicznym i patrząc na to, co robisz (ile w siebie wrzucasz) to bezsensu jest to twoje branie leku bo po pierwsze - nie chroni cię przed impulsywnością (więc nie stabilizuje), po drugie - i tak jest "niszczona" przez silniejsze substancje.
"Głupotą jest bać się tego, czego nie można uniknąć"
P. Syrus
Teraz jestem na dawce 150mg i w sumie ten lek jest całkiem niezły.
A jak u Ciebie jest ze snami podczas stosowania lamotryginy? Są ciekawsze, łatwiej je zapamiętujesz etc.? Masz takie "Skutki uboczne"?
Powód: usunięto niepotrzebny cytat
ashtray7heart pisze:A jak u Ciebie jest ze snami podczas stosowania lamotryginy? Są ciekawsze, łatwiej je zapamiętujesz etc.? Masz takie "Skutki uboczne"?sierota pisze:Pierwsza dawka 25mg lamotryginy wywołała u mnie euforię. Brałem już sporo leków od psychiatry i pierwszy raz doświadczyłem czegoś takiego.
Teraz jestem na dawce 150mg i w sumie ten lek jest całkiem niezły.
Osobiście nie zauważyłem, aby sny stały się jakieś inne. Ale takie rzeczy o których piszesz są częste przy zażywaniu tabletek od psychiatry.
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods
. Primum non nocere
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.