helluvaginator pisze:borderline'owcy, jak wyglada wielkosc przyjmowanej przez was dawki na przestrzeni czasu? z jakiego pulapu wystartowaliscie, do jakiego rzedu mg doszliscie i w jakim czasie?
Biorąc pod uwagę to, że Lamotrygina jest lekiem normatymicznym i patrząc na to, co robisz (ile w siebie wrzucasz) to bezsensu jest to twoje branie leku bo po pierwsze - nie chroni cię przed impulsywnością (więc nie stabilizuje), po drugie - i tak jest "niszczona" przez silniejsze substancje.
"Głupotą jest bać się tego, czego nie można uniknąć"
P. Syrus
Teraz jestem na dawce 150mg i w sumie ten lek jest całkiem niezły.
A jak u Ciebie jest ze snami podczas stosowania lamotryginy? Są ciekawsze, łatwiej je zapamiętujesz etc.? Masz takie "Skutki uboczne"?
Powód: usunięto niepotrzebny cytat
ashtray7heart pisze:A jak u Ciebie jest ze snami podczas stosowania lamotryginy? Są ciekawsze, łatwiej je zapamiętujesz etc.? Masz takie "Skutki uboczne"?sierota pisze:Pierwsza dawka 25mg lamotryginy wywołała u mnie euforię. Brałem już sporo leków od psychiatry i pierwszy raz doświadczyłem czegoś takiego.
Teraz jestem na dawce 150mg i w sumie ten lek jest całkiem niezły.
Osobiście nie zauważyłem, aby sny stały się jakieś inne. Ale takie rzeczy o których piszesz są częste przy zażywaniu tabletek od psychiatry.
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods
. Primum non nocere
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".