Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
.
Inaczej jest przy opiatach, że dawek nie trzeba zbytnio obliczać. Np przy produkcji kompotu naciąga się pełną strzykawkę i podaje się do żyły, a gdy w pewnej chwili poczujemy maksymalne działanie, to wyciągamy strzykawkę z żyły a resztę niepodanego towaru zostawiamy na potem. Niestety, próba zrobienia czegoś takiego przy fentanylu kończy się często śmiercią. Tych pułapek przy fentanylu jest więcej. Żeby fentanyl choć dawał tyle satysfakcji co opiaty! Jednak fentanyl bardziej nadaje się do domu starców i dla umierających rakowców, niż jako relaksowy narkotyk. UWAGA. Na czarnym rynku heroinę fałszuje się fentanylem, a nie na odwrót. Nikt nie dodaje heroiny do fentanylu jako balastu, tylko na odwrót. To tak jakby miedź fałszowano złotem:-) Wiadomo, że to złoto fałszuje się miedzią.
A to, że nikt fenta nie fałszuje heroiną, jest jakby logiczne biorąc pod uwagę średnie dawki.
Ale też rozumiem ludzi bo tak jak @Drag napisał każdy ma prawo lubić co innego i każdy ma swój gust..
Tyle ze w tym fencie naprawdę nie ma niczego nadzwyczajnego aby przyjebać i wywalić się na łóżko . - ale to jest tylko moje zdanie .
Tekst z tym złotem i miedzią MISTRZOSTWO ale zgadzam się bardzo ładne i trafne słowa...!!!
drag pisze:Z tą różnicą, że heroina nigdy nie przeniesie cię do świata, do jakiego przenosi fentanyl.
Po drugie nie pisz takich głupot które nie są prawdziwe .
Chyba nie wiesz w jakie światy przenosi heroina chłopaku .
Polecam na przyszłość sprawdzić później pisać .
Peace.
pilleater pisze:Wysuszam dobrze japę, przyklejam do dziąseł. Odrobina bimbru wcześniej, a jeszcze wcześniej klonazepam. Poważnie, mimo awersji do igieł walnąłbym go iv.
Drag@ nie oszukujmy się zdobycie fenta od lekarza jest kurewsko trudne, a fałszywy róż jest podejrzliwy, acz da się go uspokoić i zrealizować swoje plany. Tylko idzie za to beknąć wraziewu
Ty nie wysuszaj japy , tylko przed ,umyj zeby razem z cala jama , potem potrzymaj troche goracej wody kub bimbru w ustach. Nastepnie nie przyklejaj nic do dziasel , tylko wsadz kawal plastra miedzy jezor a podniebienie ( jak kwasa) i czekaj na efekt . Ja tak robie , trzymam plaster ze 40 minut i jest b.dobrze :-D . Nie kumam , jak ktos pisze , ze fentanyl to lajtowy opiat :nuts: . Wydaje mi sie , ze nalezy chyba do najmocniejszych. Mnie pol plastra ACTAVIS 100 , sklada jak nalezy,czasem nawet za mocno.
A lajtowy jest IMO z kilku powodów. Kiedyś jak żarłem blee thiocodin to czułem takie chemiczne działanie. Nie zwracałem na nie uwagi, dopóki nie wybrałem się na polowanie na makówki do Czech. Tak samo antek, niby czysta koda, ale jednak nie wiem no koda sama w sobie jest dla mnie jakaś taka sztuczna. Tramiec znowu to chemia, fajnie klepie z benzo itd, ale jednak ma swoje minusy; pies go trącał. morfina czy jedzona czy iv jest fajna, ukryć się nie da, ale dopiero kiedy kilka dni z rzędu waliłem fentanyl przekonałem się, że nie ma lepszego dla MNIE opio. Wchodzi łagodnie, zero negatywnych efektów fizycznych, można się po nim normalnie odlać. W nawet wysokich dawkach nie zaburza ośrodka wymowy. W głowie panuje cicha pustka, zero myśli, spokój przeszywa całą duszę.
Chociaż ostro zajedzie hipokryzją i zdaję sobie z tego sprawę, na szczęście opio to nie moja bajka, bo o kurwa już wiem w co bym się wjebał. I ponawiam z poprzedniego posta, wolę nie wiedzieć jak działa iv
pilleater pisze: W głowie panuje cicha pustka, zero myśli, spokój przeszywa całą duszę.
Wolę jak ściany falują, drzewa rosną w oczach a za samochodami zostają smugi, jak płatają chmury figle, bujna trawa mieni się wszystkimi kolorami tęczy. Niebo wygląda jakby się przez kryształ patrzyło, cały świat jest w kalejdoskopie. Myśli same się myślą, epickie wnioski, a muzyka niszczy wszelkie złe emocje, smutki, żale. A gdy przyjdzie zmrok, robi się tajemniczo, mistycznie i świat taki nowy. Dmuchawce latawce wiatr. Tego żaden depresant nie potrafi. psychodeliki for the win.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/b/be45f7f8-0766-4553-b078-47dbabb1fab3/Screenshot_20240906_224040_Instagram.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250501%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250501T170302Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=75777ba15fc8e3b60a0dfff2661f41a0d3cbb18f2a6131057849992496ed5d40)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/trafiloimsie.jpg)
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną
Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/10_lat_dla_producenta.jpg)
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok
Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/5514.jpg)
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]
Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.