Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
do i.m. nadają się tylko idealnie czyste roztwory.
Kwestia tego, że ja na 99% nie będę w stanie przeprowadzic poprawnego iv. Dziewczyna mówi, że mi zrobi, ale i tak nie sądzę, że da radę i efekt będzie taki, że będę miał przebitą żyłę, siniaka jak jabłko, a i tak pójdzie pod skórę.
Po dzisiejszym robię przerwę
może i to lamerskie i nie tak byś chciał, żeby Twoje pierwsze i.v. wyglądało, ale... poćwicz sobie wcześniej na wodzie / soli fizjologicznej. to da Ci jakieś ogólne pojęcie o iniekcjach. jak już wyłapiesz o co chodzi w tym całym wielkim i.v. to możesz spokojnie fenta walić :-)
poza tym, ile tego fenta będziesz miał? jak dobrze wygotujesz adekwatną dla Ciebie dawkę, to powinieneś góra 2-3ml mieć, przynajmniej tak wynika z mojego doświadczenia., więc dużo sobie wstrzyknąć nie musisz.
decyzja należy do Ciebie.
Syn Bozy pisze:To naprawdę gorszy pomysł niż i.v. ?
tak jest pułkowniku
No i miej na uwadze, że zawsze lepiej przypierdolić mniej i ewentualnie dociągnąć później, niż zapodać za dużo i szukać aparatu tlenowego. A już w ogóle najlepiej dla Ciebie, jeżeli ktoś ogarniający temat pomoże Ci w całej akcji i będzie z Tobą przez ten cały czas.
Jakie ceny zazwyczaj tego? Bym wiedział ile targować
Są różne plastry. Przykładowa cena za Durogesic 100ug/h to 60-100 PLN.
miałem wywalić to pytanie, ale jak już jest odpowiedź... ;) | idk
Powód: !
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.