Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 733 / 2 / 0
To ode mnie, dym miał być kolorowy bardziej i widać to w realu, ale na skanie już mniej. Niestety kolorowałam to badziewnymi kredkami, teraz mam inne o wiele fajniejsze - w końcu - może poprawię odrobinę, żeby lepiej było widać.

daje w spojlerze, bo to dosyć duże i potem źle się przewija :)
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1358 / 23 / 0
@ifau, to te smugi, które widzisz po paleniu ;)? Też tak chcę. I jak tak patrzę na ten obrazek, to najbardziej się rzuca w oczy spłaszczony nos, trochę przerażający jak się przyjrzeć, podoba mi się. I ten rozmyty wzrok... ^_^
A poza tym mogłabyś wrzucić swój rysunek z awatara w powiększeniu, bo jest przegenialny ;-)
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2013 przez Ever, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 733 / 2 / 0
jest przegenialny, ale to nie ja go malowałam ;) To są chyba akwarele, a ja akwarelami.. cóż nie umiem się posługiwać, dopiero się uczę.
Jakie smugi?
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1358 / 23 / 0
Ale i tak możesz wrzucić w dziale "Malarstwo" na przykład, bo chętnie bym obejrzał w większym formacie - kocham takie mroczne piękno. Coś tam pisałaś, że po paleniu widzisz fioletowe smugi w jakimś temacie, to skojarzyłem z Twoim rysunkiem tym wyżej ;)
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 3732 / 45 / 0
Dwie nowe:

Jedna Kosmo:
[ external image ]

To moje:
[ external image ]
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 733 / 2 / 0
@Everett, a nie nie, to jak wychodzę w nocy/wieczorem na fajkę czasami to idzie mi za żarem fioletowa smużka, ale to nie to ;)
  • 374 / 154 / 0
Wawoj, świetne są te autoportrety, umiesz oddać wyraz przećpanej twarzy %-D Ten wzrooook
  • 2334 / 9 / 0
Ten poprzedni średnio mi się podobał, ale ten sprzed kilku postów zajebisty.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 266 / / 0
@wawoj, jako cyrkiel polecam sznurek z zawiązanym na końcu ołówkiem, pędzlem czy czym tam chcesz.
ZA MOICH CZASÓW BYŁO LEPIEJ!!!!11!1!!!111oneoneone
  • 45 / / 0
@Wawoj, potwierdzam zdanie kokosino, sznurek zawsze spoko.

Poza tym, ifau, twoja postać ma cudowny nos <3
Come eat some chemicals with me,
Come eat some chemicals

He'll never change he's not that brave
He'll never say you're beautiful
Oh Vivica I wish you well I really do, I really do...
ODPOWIEDZ
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.